Wilma Elles 3. defa anne oldu

Ünlü oyuncu Wilma Elles, 3. defa anne oldu. Kızına Tiara Manolya ismini veren oyuncu, eşi ve çocuklarıyla da aile pozu vermeyi ihmal etmedi.

Wilma Elles 3. defa anne oldu

Seneler önce yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki Caroline rolüyle akıllarda yer eden ve daha sonra birçok başarılı projede yer alan Wilma Elles, 5 Ekim tarihinde 3. kez anne olma duygusunu tattı. Ünlü oyuncu, yeni dünyaya gelen bebeği ve eşiyle aile pozu vermeyi de ihmal etmedi.

wilma-elles-3-defa-anne-oldu.jpg

RÜYALAR GERÇEKLEŞTİ

Bir sene önce avukat Mehmet Şah Çelik ile dünyaevine giren Wilma Elles, kızına Tiara Manolya ismini koydu. Hamileliği boyunca sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlar yapmaya devam eden sevilen oyuncu, aile pozlarını da sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Hastanede 3 çocuğu ve eşiyle pozlar veren Wilma Elles, "Tiara Manolya, 05.10.2023. Rüyalar gerçekleştiğinde. Çok şükür" notunu düştü. Oyuncunun paylaşımı veğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Willa Elles, 2015 senesinde iş insanı Arif Kerem Göğüs ile ilişkisinden Milat ve Melodi adını verdikleri ikiz bebeklerini dünyaya getirmişti.

wilma-elles-3-defa-anne-oldu-001.jpg

WİLMA ELLES KİMDİR?

18 Ekim 1986 Tarihinde Köln, Almanya’da dünyaya gelmiştir. 2004 senesinde Köln’de Theaterschule Celan, Arturo Schauspielschule ‘dan mezun olan Wilma Elles 2008 yılından Türk Usulü adlı sinema filminde başrolde yer almıştır. Kanal D’nin 2010-2011 sezonundaki dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki ‘de Caroline rolünde yer almıştır. Bunun yanında Arka Sıradakiler adlı dizinin mardin ile ilgili bölümünde konuk oyuncu olmuştur. Yaklaşık 10 bölüm bu dizide rol almıştır.