Yalı Çapkınında öyle bir sahne vardı ki! Tepkilerin ardı arkası kesilmiyor

Ekranların fenomen dizisi Yalı Çapkını'nda ki bir sahneye tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Yalı Çapkınında öyle bir sahne vardı ki! Tepkilerin ardı arkası kesilmiyor

Cuma akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen Yalı Çapkını'nda Seyran'ın ablası ile kocası arasında bir şeyler yaşanabileceği için kocasını yalnız bırakmaması ve o sahnede kullandığı sözler izleyicilere şaşkın anlar yaşattı. Star TV'nin ilgiyle takip edilen fenomen dizisi Yalı Çapkını'nın başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir yer almakta. İkinci sezonuyla tüm hızıyla kaldığı yerden devam eden Yalı Çapkını'nda bir sahne sosyal medyada gündeme bomba gibi düştü. İzleyiciler sahneye karşı tepkilerini sert bir dille gösterdi.

yali-capininda-oyle-bir-sahne-vardiki-tepkilerin-ardi-arkasi-kesilmiyor.jpg

RAHATSIZLIK VERİCİ

Ferit, Seyran ve ablasının yer aldığı sahne izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Sahnede, alkolün etkisinde olan Seyran, kocası Ferit'e sarılarak "Gitmeyelim, şimdi hazır ablam da içmiş bu kadar ben kocamı yalnız bırakmayayım ne olur ne olmaz" ifadelerini kullandı. Bu sözlerin ardından ablası Seyran'a "Seyran, doğru konuş artık!" Şeklinde yanıt verdi. Dikkatleri üzerine çeken sahnede Seyran'ın ablasına kullandığı sözler ile eşi ve ablasına olan çirkin ithamı sosyal medyada büyük tepkilere sebep oldu. Bazı dizi severler o sahneye, "Bunlar nasıl sahneler?", "Rahatsızlık verici bir diyalog" yorumları yaptı.

yali-capininda-oyle-bir-sahne-vardiki-tepkilerin-ardi-arkasi-kesilmiyor-001.jpg

YALI ÇAPKINI KONUSU NEDİR?

Yalı Çapkını, Gaziantepli Korhan Ailesi'nin direği Halis Ağa'nın (Çetin Tekindor) el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit'in (Mert Ramazan Demir) evlenmesine karar vermesiyle gelişecek bir takım olayları konu almaktadır.