Yalı Çapkını Kaya’nın namaz kıldığı sahne yayınlanmadı! Sosyal medya ayağa kalktı

Star TV'de reyting rekorları kıran dizi Yalı Çapkını yeni bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Ancak Yalı Çapkını dizisinin fragmanlarında görülen Kaya'nın namaz sahnesi yayınlanmadı.

Yalı Çapkını Kaya’nın namaz kıldığı sahne yayınlanmadı! Sosyal medya ayağa kalktı

Yalı Çapkını yeni sezona bomba gibi başladı. Seyran ve Ferit'in evlenmesi sonrasında yalıda olaylar bitmek bilmezken Kaya ve annesinin gelişi de her şeye tuz biber ekti.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını dizisi yeni sezonda da yoğun ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Yeni sezonda Ferit ve Seyran'ın evlenmesi izleyicileri Bir Hayli heyecanlandırdı. Aynı zamanda Kaya ve annesi de diziye dahil oldu.

Kazım Ağa kimsenin kendisini dinlememesinin üzerine yalıda düzeni sağlayabilmek adına kızı ve torununu çağırdı. Daha ilk bölümden Ferit ve Kaya arasındaki diye ipler ise iyiden iyiye gelirdi.

Nükhet ve oğlu Kaya yalıya huzur getirmek için gelmişti ama tam tersine Yer Yerinden oynadı. Özellikle Ferit Kaya'nın gelişini kabullenmekte zorlandı.

YENİ BÖLÜMDEN O SAHNE ÇIKARILDI

Yalı Çapkını dizisinde olaylar her geçen gün daha da heyecanlı hale gelmeye devam ederken izleyiciler dün akşam ekranlara gelen yeni bölümü büyük bir heyecanla bekliyordu. Özellikle fragmanda Kaya'nın namaz kıldığı sahnenin verilmesi izleyicileri daha da meraklandırmıştı.

Fakat Yalı Çapkını dizisinin dün akşam ekranlara gelen bölümünde Kaya'nın namaz kıldığı sahneler verilmedi. Star TV tarafından namaz sahnelerinin sansürlenmesi izleyicilerden büyük tepki çekti.

Dizinin yapımcılarına tepki gösteren izleyiciler Fragmanda verilip kesilen bu sahne nedeniyle Gece boyunca sosyal medyadan paylaşım yaptı.