Yargı yeni sezon 8 yeni karakterle başlıyor! Yargı yeni sezon oyuncuları

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen sevilen yapımı Yargı’nın yeni sezonu başlıyor. Başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı iddialı dizi 3. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Yargı yeni sezon 8 yeni karakterle başlıyor! Yargı yeni sezon oyuncuları

Reyting rekorları kıran iddialı dizi Yargı’nın yeni sezonu bu akşam başlıyor. Hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla Pazar akşamlarına damgasını vuran sevilen dizinin yeni sezonu da büyük bir heyecanla bekleniyor. Hasret bitti. Yargı’nın 3. sezonu bu akşam başlıyor. Nefes kesen bir sezon finali bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen sevilen yapımın yeni sezonunda neler olacağı ve izleyiciyi neler beklediği merak ediliyor. Yeni sezonda kadroya 8 yeni isim daha dahil oldu. İşte Yargı yeni sezon oyuncuları ve merak edilen tüm detaylar…

YARGI YENİ SEZON İLK BÖLÜM BU AKŞAM EKRANDA

Güçlü oyuncu kadrosu ve iddialı konusuyla Kanal D ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Yargı’nın yeni sezonu için geri sayım devam ediyor. Yeni sezonun ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelmeye hazırlanan iddialı dizide yine heyecan, macera ve sürprizler peş peşe yaşanacak. Yargı izleyicisi yeni sezonu büyük bir heyecan ve merakla bekliyor.

yargi-yeni-sezon-8-yeni-karakterle-basliyor-yargi-yeni-sezon-oyunculari.jpg

YARGI DİZİSİNE 8 YENİ OYUNCU

Sezon finalinin son sahnesinde Ceylin, Ilgaz’ın ölmediğini öğrenmiş ve hem büyük bir şok yaşamış hem de hayal ile gerçek arasında takılıp kalmıştı. Yeni sezon tanıtımında Ceylin ve Ilgaz arasında iplerin koptuğu görülürken sevilen çiftin bir kız çocuğu olduğu da görülüyor. Ilgaz ve Ceylin arasında neler yaşandı, evlilikleri nasıl bir noktaya geldi merak edilirken merak edilen bir diğer konu da dizi kadrosuna dahil olan yeni oyuncular. Yargı dizisinin yeni sezonunda 8 yeni karakter kadroya dahil oldu. Oyuncu Ferit Kaya, Osman’ın iş ortağı Can karakteriyle diziye dahil oldu. Seda Türkmen ise Dile karakteriyle Eren Komiserin sevgilisi rolünde dizide yer alacak. Çağla Demir, Ilgaz’ın sekreteri Ela karakterine hayat verecek. Ulvi Kahyaoğlu ise Savcı Efe karakterine hayat verecek ve Adliyenin yeni ve Savcısı dizi kadrosunda yer alacak. Ayşen Sezerel ise yeni Başsavcı Nadide karakteriyle Yargı dizisinde yerini alacak. Özlem Turay, Dilek karakterinin ablası Filiz rolüyle izleyicinin karşısına çıkacak. Alican Altun ise yeni Başsavcı Nadide’nin sekreteri Yiğit’i canlandıracak. Müge Bayramoğlu, Yekta’nın yanında çalışan genç Avukat Nil karakterine hayat verecek.