Yargı yeni sezon hızlı başladı! Ceylin ve Ilgaz’ın kızına ne oldu?

Kanal D ekranlarında Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerini paylaştığı yargı 3. sezon dün akşam başladı. Dizide en çok dikkat çeken konu ise Ceylin ve Ilgaz'ın kızı oldu. Gizem nihayet çözüldü.

Yargı yeni sezon hızlı başladı! Ceylin ve Ilgaz’ın kızına ne oldu?

Kanal D ekranlarında ilgiyle takip edilen dizilerden olan yargı 3. Sezonu ile geri döndü. Yeni sezonu hızlı bir başlangıç yapan yargıda 5 yıl zaman atlaması yaşandı. Bu zaman dilimi içinde Ilgaz ve Ceylin'in ayrıldığı aynı zamanda Ceylin'in Savcı olduğu da görüldü. Ancak dizide en çok dikkat çeken Detay ise Ilgaz ve Ceylin'in kızı oldu. Bölüm başından bu yana Ceylin'in yanında olan küçük oyuncu Elif'in çiftin kızları olduğu düşünülmüştü ancak gerçek öyle çıkmadı. Elif'in Aylin'in kızı olduğu anlaşıldı. Peki Ilgaz ve Ceylin'in kızına ne oldu?

ILGAZ VE CEYLİN'İN KIZI KAÇIRILDI MI?

Yargı dizisi yeni sezona bomba gibi bir bölümle başladı. 5 yıl zaman atlamasının yaşandığı dizide Ilgaz ve Ceylin ayrıldı. Ceylin'in Savcı olduğu ortaya çıkarken çiftin kızları olduğu düşünülen Elif ise ailenin kızı çıktı. İzleyiciler Ilgaz ve Ceylin'in kızına ne oldu sorusunu merak ederken bölüm sonunda flaşback sahneleri yayınlandı.

Sosyal medya kullanıcıları ise Ilgaz ve Ceylin'in kızlarının kaçırıldığını Düşünüyor. Bu sebeple Ceylin'in kayıp çocuklara karşı yoğun ilgi gösterdiği tahmin ediliyor. Ilgaz ve Ceylin'in ayrılığına da bu olayın sebep olduğu tahminler arasında yer alıyor.