Yargı’da Ceylin ve Ilgaz’ın kızını canlandıracak çocuk oyuncu belli oldu

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi yargı 24 Eylül Pazar günü yeni sezonuyla ekranlara dönüyor. sezon finalinde Ceylin'in hamile olduğu ortaya çıkmıştı. yeni sezon zaman atlaması ile başlayacak. Yargı’da Ceylin'in ve Ilgaz'ın kızı olacak çocuk oyuncu bell

Yargı’da Ceylin ve Ilgaz’ın kızını canlandıracak çocuk oyuncu belli oldu

Yargı dizisinde yeni sezonu izleyiciler tarafından da büyük bir heyecanla bekleniyor. sezon finalinde Ceylin'in hamile olduğu ortaya çıkmıştı. yeni sezon zaman atlaması ile başlayacak ve Ceylin doğum yapmış olacak. Ayrıca Ilgaz ve Ceylin Çiftçi ayrılmış bir şekilde hayatlarına devam edecek. Peki Yargı’da Ilgaz Ceylin çiftinin çocuğunu kim canlandıracak?

Yargı yeni sezon 24 Eylül'de başlıyor

Ekranlara damga vuran dizilerden Yargı geçtiğimiz sezon finalinde izleyicilerin adeta nefesini kesmişti. öldüğü düşünülen Ilgaz’ın hayatta olduğu ortaya çıkarken aynı zamanda Ceylin'in hamile olduğu haberi de son bölüme damga vurdu.

Yargıda yeni sezon 24 Eylül tarihinde başlıyor. yargı dizisinin yeni sezonunda zaman atlaması olacak. Ilgaz ve Ceylin boşanacak aynı zamanda çiftin bir de kız çocukları olacak. Ceylin ve Ilgaz Çiftinin çocuğunu canlandıracak olan çocuk oyuncunun kim olduğu da bir süredir merak ediliyordu. yargı dizisinin çocuk oyuncusu belli oldu.

yargi-derin-demir.jpg

Yargı dizisinin çocuk oyuncusu açıklandı

Yargı dizisinin yeni sezonunda Ceylin ve Ilgaz'ın kızını canlandıracak çocuk oyuncunun ismi açıklandı. yapım şirketinden yapılan açıklamaya göre diziye Derin Demir dahil oldu.