Yeni bir iş için araçlarını satan CZN Burak’a bir hayranı araba hediye etti

Babasından dolandırıcılık iddiasıyla şikayetçi olan yeni restoranı için arabalarını satmak durumunda kalan CZN Burak'a Özbek bir hayranı son model bir araba hediye etti.

Yeni bir iş için araçlarını satan CZN Burak’a bir hayranı araba hediye etti

Hediye karşısında duygusal dakikalar yaşayan ünlü fenomen paylaşımına "Allah keselerine bereket versin" notunu yazdı. Paylaştığı yemek videolarıyla ün kazanan Czn Burak, ortak olduğu babası tarafından dolandırıldığını iddia ederek şikayetçi olmuştu. Babasıyla ortaklığını bitiren Czn Burak, yeni bir mekan açmak için lüks araçlarını satmak durumunda kaldı. Fenomene, Özbek bir hayranı son model bir araba hediye etti.

yeni-bir-is-icin-araclarini-satan-czn-buraka-bir-hayrani-araba-hediye-etti.jpg

ALLAH KESELERİNE BEREKET VERSİN

Bir süre önce lüks araçlarını satarak yeni mekanı için harcamak durumunda kalan Czn Burak, Özbek hayranından gelen araba hediyesini 53,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Özbek hayranının son model araba hediyesi karşısında duygusallaşan ünlü fenomen, "Allah keselerine bereket versin" dedi. Hediyeyi teslim aldığı anlarda çekilen bir videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Czn Burak, "Kardeş Özbekistan'dan kardeşim Aziz Vadi İstanbul Mall'da yeni açtığımız Czn Burak Restaurant'a geldi ve ailesi ile birlikte bana hediye getirdi kendisine çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

yeni-bir-is-icin-araclarini-satan-czn-buraka-bir-hayrani-araba-hediye-etti-001.jpg
CZN BURAK KİMDİR?

Dört kardeşin en küçüğü olarak dünyaya gelen Burak Özdemir, 1996 yılında Hatay’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi son sınıf öğrencisidir. Yemeğe merakı aileden gelen Burak Özdemir, küçük yaşta dede mesleğini sürdürmeye karar vermiştir, Hatay’da dedesine ait olan küçük bir lokantayı işletmeye başladıktan sonra İstanbul’da da şube açmıştır.