Yeşilçam'ın Yıldızı Bahar Öztan son sağlık durumunu paylaşıp dua istedi

Yeşilçam'ın Yıldız oyuncularından Bahar Öztan bir süredir kolon kanseri ile mücadele ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ağır bir ameliyat geçiren Bahar Öztan, son durumunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Yeşilçam'ın Yıldızı Bahar Öztan son sağlık durumunu paylaşıp dua istedi

Yeşilçam'ın güzelliği dillere destan oyuncularından Bahar Öztan bir süredir kolon kanseri ile mücadele ediyor. Mart ayında daha önce 4 kez yendiği kolon kanserine yeniden yakalandığını açıklayan Bahar Öztan Ağır bir ameliyat geçirdi.

SOSYAL MEDYADAN VİDEO YAYINLADI

Güzeller güzeli Yeşilçam yıldızı sosyal medya hesabından hasta yatağından çektiği Bir videoyu yayınlayarak sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi. Sağlık durumunun iyiye gittiğini ve ikinci bir ameliyat geçirdiğini söyleyen Bahar Öztan, daha önce hala olmadığını ancak telefonu sonunda eline aldığını söyledi. Bahar Özkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın devamında ise şu ifadeleri kullandı:

“Her şey yolunda gayet güzel gidiyor. Hepinizi çok seviyorum. Oğlumu, erkek kardeşimi, arkadaşlarımı, sevdiklerimi, sevenlerimi, hepinizi çok seviyorum. Beni merak etmeyin her şey yolunda. İnşallah daha da iyi olacak. Hâlâ hastanedeyim. Kısa bir zaman sonra mutlaka çıkarım. Size kucak dolusu sevgiler. Dualarınız o kadar iyi geldi ki teşekkür ediyorum”.