Akbank'tan emekliye 3 gün içinde rekor ödeme! Maaşa ek 10.000 TL'ye varan ödül promosyon

Akbank'tan emekliler için yeni bir duyuru geldi. Maaşını taşıyan emeklilere 3 gün içinde rekor ödeme yapılacak. Kampanya 30 Eylül 2023 tarihine kadar geçerli.

Akbank'tan emekliye 3 gün içinde rekor ödeme! Maaşa ek 10.000 TL'ye varan ödül promosyon

Akbank'tan emekli maaşı alan vatandaşlara yönelik yepyeni bir promosyon kampanyası daha başladı. Bir tek promosyon fırsatları ile dikkat çeken Akbank, bu defa emekli müşterilerine 3 gün içinde tam 10.000 TL'ye Varan promosyon ödülü vereceğini duyurdu. Emeklilerin yapması gereken tek şey ise 30 Eylül tarihine kadar maaşlarını Akbank şubelerinden ya da mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden taşımak. 7000 TL'ye yakın net promosyona ek 3.000 TL'lik de ödüllü emeklileri bekliyor.

AKBANK'TAN EMEKLİYE 10.000 TL'YE KADAR NAKİT ÖDÜL

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş için bankaların promosyon kampanyaları eylül ayında da Son sürat devam ediyor. Hatta Eylül ayında bankalar arasında promosyon rekabeti biraz daha kızıştı da diyebiliriz. Akbank maaşını taşıyan ve 3 yıllığına kendisinden almayı taahhüt eden emekliler için promosyon tekliflerini duyurdu. Emeklilere banka tarafından sağlanacak olan nakit promosyon miktarı net 7000 TL oldu. Fakat Akbank'ın emekliye bir sürprizi daha var.

Emekli maaşını taşıyan ve aynı zamanda Akbank'ın kredi kartı ürünlerini kullanan emekliler her harcamaları için nakit ödülü kazanacak. Akbank'ın nakit ödül kampanyası toplamda 3.000 TL'ye kadar ulaşıyor. Bu durumda emeklinin cebine girecek promosyon miktarı da 10.000 TL'ye kadar çıkıyor.

AKBANK PROMOSYON KAMPANYASI 30 EYLÜL'E KADAR GEÇERLİ

Akbank tarafından emekliler için sağlanılan yeni promosyon kampanyasında başvuru tarihleri de belli oldu. 1 Eylül 2023 tarihi itibarıyla yeni kampanyasının tarifini veren Akbank son başvuru tarihi olarak 30 Eylül 2023 tarihine açıkladı. Emeklilerin bu tarih aralığında emekli maaşlarını taşımak için Akbank şubelerine ya da dijital bankacılık kanallarına başvuru yapmaları gerekiyor. Başvuru sırasında emeklinin sadece 3 yıllık taahhüt vermesi yeterli. Akbank emeklilerden herhangi bir ek koşul talep etmiyor. Ayrıca emekli vatandaşlar promosyon Ödülünü almak için şubeye gitmek zorunda da değil. Çünkü Akbank emeklinin promosyon ödülünü üç gün içinde yeni açılan IBAN numarasını aktarıyor.