Ayçiçek yağı fiyatlarına damping! O markette 5 Litresi 79,90 TL’ye düştü

Ucuz ayçiçek yağı alışverişi yapmak isteyenlere o marketten büyük fırsat. 5 litre ayçiçek yağı sadece 79,90 TL'den raflarda.

Ayçiçek yağı fiyatlarına damping! O markette 5 Litresi 79,90 TL’ye düştü

Carrefour'dan Eylül ayına özel büyük ayçiçek yağı indirimi geldi. Ayçiçek yağına yapılan dumping gibi kampanya sonrası Carrefour market önünde resmen kuyruk oluştu. Son dönemlerde yapılan fiyat artışlarına inat Carrefour indirimli ayçiçek yağı satışı ile vatandaşı mest etti. Carrefour'da Yudum ayçiçek yağı sadece 79,90 TL'den raflarda yerini aldı. Carrefour ayçiçek yağı indirimi ve detaylar haberimizde…

Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaş ve pandemi nedeniyle ayçiçek yağı fiyatları resmen uçmuştu. Bu yılda kuraklık olması ve ayçiçek üretiminin azalması nedeniyle fiyat artışı gündemde. Ancak bazı Market zincirleri yaptıkları kampanyalarla vatandaşları mest etmeye devam ediyor. Bu defa ayçiçek yağı indirim kampanyası Carrefour marketten geldi. Carrefour'da ve Yudum ayçiçek yağı fiyatlarına devasa indirim uygulandığı. İşte Carrefour indirimli ayçiçek yağı fiyatları ve detaylar…

aycicek-yagi-indirimi-1.jpg

CARREFOUR'DA AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARINA DEV İNDİRİM

Türkiye'nin en büyük zincir marketlerinden biri olan Carrefour market dönem dönem yaptığı indirim kampanyaları ile dikkatleri üzerine topluyor. Bu hafta da Carrefour markette devasa indirim tüketicilerle buluşacak. Yudum ayçiçek yağı fiyatlarına indirim uygulayan Carrefour 2 litrelik pet şişe ayçiçek yağını 79,90 TL'den satışa çıkarıyor.

Ayrıca Carrefour markette daha birçok üründe de indirim var. Yine kırlangıç 2 litre ayçiçek yağı 69,95 tl,4 litre ayçiçek yağı Komili 139,90 TL, Carrefour 4 litre ayçiçek yağı 108,75 fiyat etiketi ile raflarda.

STOKLARLA SINIRLI SATIŞTA

Carrefour ayçiçek yağı ürünleri stoklarla sınırlı olarak satışa çıktı nokta kampanya Bir hafta boyunca geçerli olacak. O nedenle ayçiçek yağı indirimini kaçırmak istemeyenler mutlaka en yakın Carrefour Market'i ziyaret ederek indirimli ayçiçek yağı alışverişini yapsın.