Eylül ayı sosyal yardım ödemeleri için takvim belli oldu! Aile Destek Paketi sorgulama ekranı açıldı

Sosyal destek ödemeleri ile ilgili merak edilenlere yanıt aranıyor. Araştırmaların sürdüğü sosyal destek ödeme takvimi ile ilgili merak edilen sorular yanıt buluyor. Eylül ayı sosyal yardım ödemeleri için yoğun bir araştırma var.

Eylül ayı sosyal yardım ödemeleri için takvim belli oldu! Aile Destek Paketi sorgulama ekranı açıldı

Eylül ayı destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak, Aile Deste Paketi ödeme sorgulama ekranı gibi tüm merak edilenler araştırılıyor. Eylül ayının gelişiyle birlikte bu ayki sosyal destek ödemelerinin ne zaman hak sahiplerinin hesabına geçeceği merak edilmeye başlandı. Merak edilen sorular yanıt buluyor. Eylül ayı sosyal yardım ödeme takvimi belli olmaya başladı. İşte sosyal destek ödemesi alanların Eylül ayı için yaptığı araştırmalarla ilgili tüm detaylar…

EYLÜL AYI SOSYAL DESTEKLER ARAŞTIRILIYOR

Ağustos ayının geride kalırken Eylül ayının ilk günlerinde sosyal destek ödemeleri ile ilgili merak edilenler gündemde. Eylül ayı sosyal destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak sorularına yanıt aranıyor. Sosyal yardım Eylül ayı ödeme takvimi için araştırmalar başladı. Sosyal yardım ödemeleri ne zaman hak sahiplerinin hesabına yatacak, Eylül ayı ödemeleri ne zaman başlayacak soruları gündemde yer almaya devam ediyor. Bu sorular yavaş yavaş yanıt bulmaya başladı.

eylul-ayi-sosyal-yardim-odemeleri-icin-takvim-belli-oldu-aile-destek-paketi-sorgulama-ekrani-acildi.jpg

AİLE DESTEK PAKETİ EYLÜL AYI ÖDEMELERİ

Sosyal destek ödemeleri arasında olan Aile Destek Paketi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Eylül ayı Sosyal Destek Paketi ödeme takvimi araştırılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay hak sahiplerinin hesabına yatırılan Aile Destek Paketi ile ilgili merak edilen sorular yanıt buluyor. Bilindiği gibi Aile Destek Paketi’nin süresi 1 yıl daha uzatılmıştı. Her ay belirli tarihlerde hak sahiplerinin hesabına yatırılan sosyal destek ödemesi ile ilgili Eylül ayı sorgulamaları devam ediyor. Aile Destek Programı kapsamında hak sahiplerine sağlanan sosyal yardım ödemelerinin 15 Eylül tarihinden itibaren hesaplarda olması bekleniyor. Ödeme tarihi ile ilgili yeni bir bilgi gelmesi halinde detayları sizlerle paylaşacağız.

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEME SORGULAMA EKRANI

Aile Destek Paketi Eylül ayı ödeme bilgileri ile ilgili sorgulama yapmak isteyenler turkiye.gov.tr/ashb-sosyal-ekonomik-destek-sorgu ekranı üzerinden ödeme bilgilerini kontrol edebilirler.

eylul-ayi-sosyal-yardim-odemeleri-icin-takvim-belli-oldu-aile-destek-paketi-sorgulama-ekrani-acildi.jpeg

BAŞVURU DETAYLARI

Sosyal destek başvuruları e-Devlet üzerinden veya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla yapılabilmektedir.

Aile Destek Programı kapsamında hak sahibi kişilere sağlanan ödemeler şu şekilde:

- Hane başına düşen aylık gelir 450 TL ve altı olanlar: 1.250 TL

- Hane başına düşen aylık gelir 450 TL üzeri-911,15 TL ve altı olanlar: 1.100 TL

- Hane başına düşen aylık gelir 911,15 TL üzeri-1.372,30 TL olanlar: 950 TL

- Hane başına düşen aylık gelir 1.372,30 TL üzeri-1.833,45 TL’den az olanlar: 850 TL