Memur emeklisinin beklediği müjde geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan kürsüden duyurdu

Partisinin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde kürsüye çıkan ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memur emeklilerini heyecanlandıran ifadeler kullandı.

Memur emeklisinin beklediği müjde geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan kürsüden duyurdu

AK Parti 4.Olağanüstü Büyük Kongresi kapsamında Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen programa katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme dair önemli konuları ele aldı. Açıklamalarında memur emeklilerini de unutmayan Erdoğan, heyecanlandıran ifadelerle ilk Kabine toplantısını işaret etti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar…

EMEKLİ VE MEMURLARI HEYECANLANDIRAN AÇIKLAMA

Bugün kongre heyecanı başlayan AK Parti’de ‘Türkiye Yüzyılı’ vurgusuyla yapılan ve Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 4. Olağanüstü Büyük Kongre’de kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalara yer verdi. Terörle mücadele, yaklaşan Yerel Seçimler, yeni Anayasa, İsrail-Hamas gerilimi gibi gündeme dair tüm gelişmeleri ele alan Erdoğan, memur ve emeklileri de unutmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan memur emeklisini heyecanlandıran bir açıklama geldi.

memur-emeklisinin-bekledigi-mujde-geldi-cumhurbaskani-erdogan-kursuden-duyurdu.jpg

YENİ MÜJDE AÇIKLANACAK

Programda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli, memur ve işçilere seslendi ve memur, işçi ve emeklileri enflasyona ezdirmeyeceklerini söyledi. Bu konuyla ilgili ilk Kabine toplantısını işaret eden Erdoğan, ‘İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de emekli memurlarımıza açıklayacağız.’ dedi.