Migros’ta KIRMIZIET50 koduyla alışveriş yapana dev kırmızı et indirimi başladı

Migros'ta indirim Rüzgarı devam ediyor. Bu defa alışveriş kodu verildi. Migros'tan KIRMIZIET50 koduyla Alışveriş yapanlara kırmızı et fiyatlarında devasa indirim uygulanıyor.

Migros’ta KIRMIZIET50 koduyla alışveriş yapana dev kırmızı et indirimi başladı

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden biri olan Migros Market kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Hesaplı fiyatları ve kaliteli ürünleriyle dikkat çeken ünlü marketler zincirinde bu defa kırmızı et indirimi başladı. Kırmızı et indirimi için alışveriş kodu yayınlayan Migros Market yeni kampanyanın sadece 2 gün boyunca geçerli olacağını duyurdu. İşte Migros marketin yeni kırmızı et indirimi kampanyası…

MİGROS'TA 29 30 EYLÜL'DE GEÇERLİ İNDİRİM

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden biri olan Migros Market 29 30 Eylül tarihlerinde Migros Sanal Market uygulaması üzerinde geçerli yeni bir indirim kampanyasını daha duyurdu. Migros marketin yeni indirim kampanyasında 350 TL ve üzeri alışverişlerde "KIRMIZIET50" indirim kodunu Kullananlara 50 TL'lik indirim uygulanacağı bildirildi. Kampanyaya katılmak isteyenlerin Migros Money kart ya da Money Club Kart sahibi olmaları gerekiyor.

migros.jpg

SADECE SANAL MARKET İÇİN GEÇERLİ

Migros'un yeni kırmızı et indirimi sadece sanal market uygulamasından yapılacak alışverişlerde geçerli. Ayrıca Migros müşterilerinin mutlaka alışveriş kodunu da kullanmaları gerekiyor. Ayrıca hediye çekinin Kullanıma girebilmesi için alışveriş sırasında mutlaka hediye çeki alanına girmeniz ve buradan kullan butonuna tıklayarak aktif hale getirmenizde şart.

BİR MÜŞTERİ SADECE BİR KEZ KATILABİLİYOR

Migros'un kırmızı et kampanyası her müşteri için Sadece tek sefere mahsus olarak geçerli nokta yani Migros Sanal Market üzerinden yapılan alışverişlerde kırmızı et indiriminden bir müşteri Sadece bir kez faydalanabiliyor. Ayrıca Migros marketin kampanyası kota ile de sınırlı. Kampanya kotasına Ulaşılması durumunda Migros Sanal Market Kampanyayı durdurma hakkına da sahip oluyor.