Müge Anlı'da aranan Ayşe teyzenin kuşu bulundu

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dün ilginç bir kayıp aranmaya başlanmıştı. 90 yaşındaki Ayşe Kaygısız’ın kaybettiği kuşu Maviş bulundu.

Müge Anlı'da aranan Ayşe teyzenin kuşu bulundu

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp insanların bulunmasına çok alışmıştık. Ayrıca pati buldularla da kayıp evcil hayvanları arayan Müge Anlı bu defa çok ilginç bir kayıt konusunu işledi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuru yapan 90 yaşındaki Ayşe Kaygısız, evden kaçan kuşu mavişi aramaya başladı. Ayşe teyzeye bugün müjdeli haber verildi. Kayıp kuş Maviş bulundu.

KAYIP MAVİŞ ALTINOLUK’TA BULUNDU

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yine ilginç anları ekranlara taşıdı. Dün programa katılan 90 yaşındaki Ayşe teyze çok sevdiği kuşu Maviş’in evden kaçtığını söyleyerek bulunmasını istemişti. Ayşe kaygısız, kuşu ile birlikte yaşadığını belirterek "O olmadan yaşayamam" ifadelerini kullanmış ve tüm Türkiye'nin sempatisini kazanmıştı. Kayıp kuşunu Gözyaşları içinde arayan Ayşe teyzeye Bugün güzel haber verildi.

Altınoluk'ta bulunan bir kuş için A Haber muhabirleri bölgeye gitti. Canlı yayında kuş konuşturulmaya çalışıldı. Kuşun Ayşe teyzenin bildiği ifadeleri kullanması sonucunda da kayıp kuşu olduğuna ikna olundu. Ayşe teyze şimdi kuşunu teslim almak üzere Balıkesir Altınoluk'a doğru yola çıkacak.