Poşetini kapan koşuyor! Migros'tan %40 indirim kampanyası geldi: Liste yayınlandı

Migros indirimleri sınır tanımıyor. Ekim ayının ilk gününde de Migros'tan %40'lık indirim kampanyası geldi. Kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çeken Migros liste yayınladı.

Poşetini kapan koşuyor! Migros'tan %40 indirim kampanyası geldi: Liste yayınlandı

Migros Market indirimli ürün kampanyalarına ara vermeden devam ediyor. Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden olan Migros, hem kaliteli hem de uygun fiyatlı satış yaparak vatandaşın bütçesine katkı sağlıyor. Ekim ayının ilk gününde de Migros'tan yeni indirim kampanyası geldi. Hem sanal market hem de mağazalarda geçerli indirimde yok yok. Tam %40 indirime girecek olan ürünlerin listesi haberimizde…

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden biri olan Migros son günlerde yaptığı devasa indirimlerle de dikkatleri üzerine topluyor. Her zaman uygun fiyatlı Ürün satışı yapan ünlü marketler zincirinde Ekim ayının ilk gününde yeni indirimler yayınlandı. Migros Market Özellikle tuvalet kağıdı ürünlerine %40 oranında indirim uyguladığını duyurdu. Migros indirim listesinde başka neler var? Kaçırılmayacak fırsat ürünleri ile dikkatleri üzerine toplayan Migros'ta yeni indirimler haberimizde…

MİGROS'TA DEV TUVALET KAĞIDI İNDİRİMİ BAŞLADI

Hafta sonunu olacağı yepyeni bir indirim kampanyası daha yapan Migros markette dev tuvalet kağıdı indirimi başladı. Ekim ayının ilk indirimi kampanyasını açıklayan ünlü Marketler Zinciri seçili tuvalet kağıdı ürünlerinde %40 oranında indirim uygulanacağını duyurdu.

migros-indirim-1.jpg

İNDİRİM KISA SÜRELİĞİNE GEÇERLİ

Migros tuvalet kağıdı indirimi kısa süreliğine geçerli olacak nokta kampanyadan yararlanmak isteyenler hem Migros marketlerden alışveriş yapabilecek hem de Sanal Market uygulaması üzerinden. Kampanya sadece Migros kart ve Migros Money kart kullanıcıları için geçerli olacak.