Sigara zammı son dakika! Paket başına 5 TL daha zam geliyor tiryakiler yandı

Sigaraya zam son dakika haberi… Az önce açıklama yapıldı. Sigara fiyatlarına paket başına 5 TL daha zam geliyor. Türkiye Tekel Bayileri Birliği Başkanı duyurdu. Tiryakiler bu defa sigarayı bırakacak.

Sigara zammı son dakika! Paket başına 5 TL daha zam geliyor tiryakiler yandı

Sigara fiyatlarına zam son dakika haberi… Dün sigara gruplarına Eylül ayının başında 5 TL'lik bir artış yapılmıştı. ancak sigara tiryakilerini üzecek yeni bir haber daha var. 50 TL'yi geçen sigara fiyatlarına bir zam daha geliyor. Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş son dakika açıklaması ile tiryakileri resmen yıktı. Sigara paket başına 5 TL daha artış yapılacak. Peki sigara zammı ne zaman gelecek? Sigara fiyatlarına zam mı geliyor?

Sigara fiyatları zam haberleri ile yılbaşından bu yana tiryakilerin gündeminden düşmüyor. neredeyse iki katına çıkan Sigara fiyatlarına son olarak Eylül ayının başında paket başına 5 TL'lik zam yapılmıştı. son Sigara zammı sonrasında sigara fiyatları 50 TL'nin üstüne çıkmıştı. Tiryakiler neredeyse her gün sigaraya yeni zam var mı haberlerini yakından takip ediyor. Peki Sigara fiyatlarına yeni zam gelecek mi? 2023 sigara fiyatları ne kadar olacak? Tiryakileri yıkacak haber Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’tan geldi. Sigaraya bir zam daha yolda. Tiryakiler bu defa sigarayı kesin bırakacak. Çünkü Sigara fiyatlarına paket başı 5 TL zam bekleniyor.

SİGARAYA ZAM SON DAKİKA DUYURULDU

Tiryakilerin yıkılacağı sigara zammı haberleri gelmeye devam ediyor. Son dönemlerde vatandaşlar Sigara fiyatlarına zam haberleri ile adeta sarılırken son zam sonrası sigara paket başına 50 TL'yi aşmıştı. Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş az önce yeni bir haber daha verdi. Özgür Aybaş alkol ve sigara fiyatlarına 5 TL'lik bir zam daha geldiğini duyurdu. kısa süre içinde alkol fiyatlarında da zam olacak.

sigaraya-zam-1.jpg

O SİGARA GRUBUNA 5 TL'LİK ZAM GELİYOR

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş Sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Sigara fiyatlarına zam haberini verdi. Aybaş paylaşımında "Bir grup sigara çeşidine 5 lira zam geçişi oldu. Diğer gruplara da zam yolda. Alkol içkiler zammı da eli kulağında." ifadelerini kullandı.

30 EYLÜL 2023 GÜNCEL SİGARA FİYATLARI

Winston Slender: 48 TL

Winston Dark Blue & Deep Blue: 48 TL

Winston: 49 TL

Winston Slims: 50 TL

Winston Xsence: 51 TL

Camel Slender: 46 TL

Camel Deep Blue: 46 TL

Camel Black & White: 47 TL

Camel Yellow & Brown: 48 TL

Monte Carlo: 46 TL

Monte Carlo Slender: 46 TL

LD: 46 TL

LD Slims: 46 TL

Camel Yellow 100 (Gram, Sarmalık Kıyılmış Tütün): 85 TL

Marlboro Edge (Blue/Sky): 49 TL

Marlboro Touch (Blue/Gray/White): 50 TL

Marlboro (Red/Touch): 51 TL

Parliament Aqua Blue Slims: 53 TL

Parliament: 52 TL

Parliament Midnight Blue: 51 TL

Muratti: 49 TL

Muratti Blu: 48 TL

Lark: 48 TL

Chesterfield: 47 TL

L&M: 47 TL

Marlboro Roll 50 (Sarmalık Kıyılmış Tütün): 55 TL