2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası için müjdeli haber geldi! Mehmet Akif Üstündağ canlı yayında açıkladı

Voleyboldaki başarımız ülke sınırlarını aşarak tüm dünyaya yayılırken A Milli Kadın Voleybol Takımımızın yaşattığı peş peşe gururla göğsümüzün kabardığı günlerde bir güzel haber daha geldi.

2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası için müjdeli haber geldi! Mehmet Akif Üstündağ canlı yayında açıkladı

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, canlı yayında herkesin sevineceği müjdeli haberi duyurdu. TRT Spor canlı yayınında önemli açıklamalara yer veren Üstündağ, 2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası’nın Türkiye’de yapılacağını duyurdu. İşte detaylar…

FİLENİN SULTANLARININ TARİHİ SEZONU

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, peş peşe kazandığı müsabakalarla ülkemize büyük bir gurur yaşattı. Filenin Sultanlarının tarihi sezonu tüm dünyada yankılanırken Avrupa Şampiyonluğu ile ülkemize büyük bir gurur yaşatan Milliler, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri’nde de rakibi Japonya’yı 3-1 mağlup ederek Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkı kazanmıştı.

2026-avrupa-voleybol-sampiyonasi-icin-mujdeli-haber-geldi-mehmet-akif-ustundag-canli-yayinda-acikladi.jpeg

DEV ORGANİZASYON TÜRKİYE’DE YAPILACAK

TRT Spor Canlı yayınına konuk olan ve Filenin Sultanlarının tarihi sezonunu değerlendiren Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, herkesi sevindirecek müjdeli haberi de verdi. 2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası ile ilgili müjdeyi duyuran Üstündağ, ‘Müjdeyi vereyim. 2026 Avrupa Şampiyonası’nın ev sahipliği bizde. Ortak bir ev sahipliği olacak ancak final aşamaları da bizde. 2027 için de görüşmelerimiz sürüyor.’ dedi.

2026-avrupa-voleybol-sampiyonasi-icin-mujdeli-haber-geldi-mehmet-akif-ustundag-canli-yayinda-acikladi.jpg

‘1 NUMARA OLACAĞIZ’

Dev organizasyonun Türkiye’de yapılacağının müjdesini veren Mehmet Akif Üstündağ, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları için de iddialı konuştu ve ‘2024 Mayıs deniyor ya ben diyorum ki 2028 Los Angeles Olimpiyatları’na kadar dünya 1 numarası olacağız.’ ifadelerine yer verdi.