A Milli Kadın Voleybol Takımı final maçı tarihi ve saati! Türkiye-Sırbistan final maçı 2023

Yarı finalde geriden gelerek kazandıkları galibiyetle göğsümüzü kabartan A Milli Kadın Voleybol Takımımız final maçı için geri sayıyor. Finale yükselen ve bu büyük başarıyla takdir toplayan Millilerimiz final karşılaşması için çok heyecanlı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı final maçı tarihi ve saati! Türkiye-Sırbistan final maçı 2023

Filenin Sultanları, yarı finaldeki muhteşem galibiyetle herkesin yüzünü güldürmüştü. Ülkemize büyük bir gurur yaşatan Filenin Sultanları şimdi final maçını bekliyor. A Milli Kadın Voleybol Takımımızın finaldeki rakibi belli oldu. Millilerimiz, Sırbistan ile final maçı oynayacak. Nefesler tutuldu. Peki, A Milli Kadın Voleybol Takımı final maçı ne zaman? Türkiye-Sırbistan final maçı saat kaçta? Türkiye-Sırbistan final maçı hangi kanalda? Türkiye-Sırbistan voleybol final maçı saat kaçta başlar? İşte detaylar…

FİLENİN SULTANLARINDAN BÜYÜK GURUR

2023 Avrupa Şampiyonası’nda aldıkları galibiyetle yarı finali geçerek finale yükselen Filenin Sultanları ülkemize büyük bir gurur yaşattı. Yarı finalde geriden gelerek aldıkları galibiyetle göğsümüzü kabartan Millilerimiz şimdi ise final maçına odaklandı. Final maçında da rakibini devirerek şampiyonluğu hedefleyen Millilerimizin heyecan dolu karşılaşmasına çok az bir süre kaldı.

TÜRKİYE-SIRBİSTAN FİNAL MAÇI TARİHİ

Turnuvada C Grubu’nu lider bitiren ve namağlup olarak fnale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı, finalde rakibi Sırbistan ile mücadele edecek. Türkiye-Sırbistan voleybol final maçı büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor. Heyecanın doruklara çıkacağı final maçı 3 Eylül 2023 Pazar (bugün) SAAT 21.00’de başlayacak. Final heyecanı TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Millilerimiz final maçını kazanması halinde şampiyonluk coşkusunu yaşayacak.

a-milli-kadin-voleybol-takimi-final-maci-tarihi-ve-saati-turkiye-sirbistan-final-maci-2023.jpg

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI OYUNCULARI

Libero: Simge Aköz, Ayça Aykaç, Gizem Örge

Pasör: Cansu Özbay, Elif Şahin

Orta Oyuncu: Eda Erdem, Zehra Güneş, Aslı Kalaç, Kübra Akman

Pasör Çaprazı: Melissa Vargas

Smaçör: Hande Baladın, İlkin Aydın, Derya Cebecioğlu, Ebrar Karakurt