A Milli Kadın Voleybol Takımı finale yükseldi! Filenin Sultanları namağlup finalist

A Milli Kadın Voleybol Takımımızdan göğsümüzü kabartan başarı. Yarı final maçına çıkan ve rakibi İtalya’yı 3-2 mağlup ederek finale yükselen Filenin Sultanları ülkemize büyük bir gurur yaşattı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı finale yükseldi! Filenin Sultanları namağlup finalist

Son Avrupa Şampiyonu İtalya’yı yarı finalde devirerek finale yükselen Filenin Sultanları b akşam geriden gelerek adeta şov yaptı. Ebrar Karakurt ve Vargas’ın muhteşem performansıyla yarı final maçının galibi olan Millilerin her biri verdikleri mücadele ve hırslarıyla göğsümüzü kabarttı. Şimdi gözler Millilerimizin final maçına çevrildi.

FİLENİN SUTANLARI FİNALDE

2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nın yarı final maçında son Avrupa Şampiyonu İtalya ile mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız, geriden gelerek adeta şov yaptı. Geriden gelen ve muhteşem bir hırsla rakibini mağlup eden Millilerimizin her biri büyük bir mücadeleye imza attı. Maçın yıldızı ise Vargas ile Ebrar Karakurt oldu.

a-milli-kadin-voleybol-takimi-finale-yukseldi-filenin-sultanlari-namaglup-finalist.jpg

3-2’LİK SKORA GALİBİYETİ ALDILAR

Belçika’nın başkenti Brüksel’de oynanan 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda rakibi İtalya’yı yenerek finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımımız ülkemize büyük bir gurur daha yaşattı. 2-1 geriden gelen ve maçı çeviren Milliler, karar setinde Ebrar Karakurt ve Vargas’tan gelen sayılarla 15-16’lık skorla galibiyetin sahibi oldu. Maçı 3-2’lik skorla kazanan Filenin Sultanları finale adını yazdırdı.

MİLLİLERİMİZ NAĞMALUP FİNALİST

Millilerimiz 2023 CEV vrupa Şampiyonası’nda grubunu namağlup tamamladı. Son 16 turu maçında Belçika’yı 3-1 yenen ve çeyrek finale yükselen Filenin Sultanları, çeyrek finalde rakibi Polonya’yı 3-0 yenerek yarı finale çıkmıştı.

a-milli-kadin-voleybol-takimi-finale-yukseldi-filenin-sultanlari-namaglup-finalist-001.jpg

FİNAL MAÇI PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Gözler turnuvanın final maçına çevrildi. Heyecanla beklenen final maçı 3 Eylül 2023 Pazar günü oynanacak. A Milli Kadın Voleybol Takımımızın rakibini Hollanda-Sırbistan karşılaşması belirleyecek. Bu karşılaşmanın galibi Pazar günü Filenin Sultanları ile final maçı oynayacak.