A Milli Kadın Voleybol Takımı yarı final maçı için nefesler tutuldu! Maç tarihi açıklandı

Filenin Sultanları başarılarıyla gururlandırmaya devam ediyor. A Milli Kadın Voleybol Takımımızın başarıları ülkemizi gururlandırmaya devam ederken çeyrek finalde rakibi deviren Filenin Sultanları, yarı finale yükseldi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı yarı final maçı için nefesler tutuldu! Maç tarihi açıklandı

Voleybolda galibiyet üstüne galibiyet alan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, çeyrek finalden yarı finale yükseldi. Rakibi Polonya’yı 3-0 mağlup ederek çeyrek finalden yarı finale yükselen Filenin Sultanları, yarı final mücadelesini bekliyor. Yarı final için nefesler tutuldu. Üst üste 5. kez adını yarı finale yazdıran kadın voleybol takımımız, emin adımlarla finale doğru gidiyor. İşte A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yarı final maç tarihi ve rakibi.

FİLENİN SULTANLARI YARI FİNALDE

2023 CEV Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde rakibi Polonya ile mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Belçika’nın başkenti Brüksel’de oynanan çeyrek final müsabakasında galip geldi. Millilerimiz ilk seti 25-23 alarak 1-0 öne geçerken ikinci seti ise 25-22’lik skorla kazandı. Üçüncü sette rakibine nefes bile aldırmayan Millilerimiz, bu seti de 25-18’lik skorla tamamladı ve maçı 3-0 kazanarak Avrupa Şampiyonası’nda üst üste 5. kez yarı finale yükseldi.

a-milli-kadin-voleybol-takimi-yari-final-maci-icin-nefesler-tutuldu-mac-tarihi-aciklandi.jpg

TÜRKİYE-POLONYA MAÇI SETLER

- 1. Set: Türkiye 25-Polonya 23

- 2. Set: Türkiye 5-Polonya 22

- 3. Set: Türkiye-25-Polonya 18

YARI FİNAL MAÇ TARİHİ

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın gururlandıran başarısı sonrasında gözler yarı final maçına çevrildi. Millilerimizin yarı finaldeki rakibi İtalya olacak. Yine Brüksel’in ev sahipliğinde oynanacak olan yarı final maçının tarihi ise 1 Eylül 2023 Cuma olarak açıklandı. Final karşılaşmaları ise 3 Eylül 2023 Pazar günü oynanacak.