A Milli Takım’da Montella dönemi resmen başladı

A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü belli oldu. TFF'den yapılan açıklamaya göre milli takımın başına İtalyan teknik adam Vincenzo Montella getirildi.

A Milli Takım’da Montella dönemi resmen başladı

Türkiye Futbol Federasyonu, son dönemlerde alınan başarısız sonuçlar sonrasında A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'la yollarını ayırdı. TFF'den yapılan son dakika açıklaması ile Milli takımın yeni teknik patronu duyuruldu.

MİLLİ TAKIMIN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ MONTELLA OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu yeni teknik direktörü arayışlarına hızlı bir şekilde başlarken son dönemlerde Sergen Yalçın Abdullah Avcı ve Fatih Terim gibi isimler konuşuluyordu. federasyon bugün son kararını duyurdu. Türkiye Futbol federasyonundan yapılan açıklamaya göre milli takımın yeni teknik direktörü 2 yıl Adana Demirspor’u çalıştıran 49 yaşındaki İtalyan teknik adam Vincenzo Montella oldu.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDIĞI DUYURULDU

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada İtalyan teknik direktörü ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. imza töreni ise 27 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 14'te Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar kamp ve eğitim tesislerinde gerçekleşecek. Türkiye Futbol Federasyonu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“A Milli Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü görevi için Vincenzo Montella ile 3 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Vincenzo Montella'nın imza töreni 27 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 14.00'te TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenecektir. A Milli Takımımızın yeni Teknik Direktörü Sayın Vincenzo Montella'ya görevinde başarılar dileriz.”