A Milli Takımın yeni hoca adayı spor gündemini salladı! Ne Fatih Terim ne Sergen Yalçın onun ismi geçiyor

EURO 2024 Elemelerinden rakibi Ermenistan’la çıktığı maçta 1-1 beraberlikle karşılaşmayı tamamlayan A Milli Futbol Takımımızın hocası ile ilgili yeni iddialar spor gündeminde yer almaya devam ediyor.

A Milli Takımın yeni hoca adayı spor gündemini salladı! Ne Fatih Terim ne Sergen Yalçın onun ismi geçiyor

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’a Türkiye-Ermenistan maçının ardından istifa çağrıları yapılmaya başlanmış ve sosyal medyadan büyük tepkiler yükselmişti. Stefan Kuntz’a yönelik istifa çağrılarının ardından yeni teknik direktör gündemi başladı. A Milli Takım’ın yeni teknik direktörünün kim olacağı merak edilirken efsanelerin isimleri geçmeye başladı. Futbolseverler, Fatih Terim ve Sergen Yalçın’ın adını dillendirirken başka bir Türk hocanın ismi de gündemde yer almaya başladı.

FATİH TERİM VE SERGEN YALÇIN ÇAĞRISI

Geçtiğimiz gün oynanan Türkiye-Ermenistan maçı 1-1 berabere sonuçlanmıştı. Bu karşılaşmanın hemen ardından A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’a tepkiler çığ gibi büyümüş ve Alman çalıştırıcıya istifa çağrıları yapılmaya başlanmıştı. Futbolseverler, A Milli Takım’ın başına Fatih Terim veya Sergen Yalçın’ın geçmesini istiyor. Bu taleplerini de sosyal medya üzerinden yaptıkları yoğun paylaşımlarla dile getiriyorlar.

a-milli-takimin-yeni-hoca-adayi-spor-gundemini-salladi-ne-fatih-terim-ne-sergen-yalcin-onun-simi-geciyor.jpg

ABDULLAH AVCI İDDİASI

Gündemdeki iddialar ve taleplerin ardından gözler TFF’ye çevrilirken bir isim daha gündeme geldi. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre TFF, Riva’da Abdullah Avcı ve ekibi ile görüşme gerçekleştirdi. Japonya ile oynanacak olan özel karşılaşma sonrasında somut adımların atılacağı iddia ediliyor.