Aboubakar Lucescu’ya öyle bir hareket yaptı ki maçın en çok konuşulan olayı oldu

UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçında sahasında Dinamo Kiev’i mağlup ederek gruplara kalan Beşiktaş’ın yıldız golcüsü Aboubakar, Dinamo Kiev’in hocasına öyle bir hareket yaptı ki spor manşetleri onu yazdı.

Aboubakar Lucescu’ya öyle bir hareket yaptı ki maçın en çok konuşulan olayı oldu

Beşiktaş’ın yıldız golcüsü Vincent Aboubakar, rövanş maçında Dinamo Kiev’e attığı golle bir kez daha devleşti. Deneyimli futbolcunun golü skoru 1-0’a taşırken siyah beyazlılara da tur atlattı. Beşiktaş, Konferans Ligi’nde gruplara kaldı. Abaoubakar’ın golünü attıktan sonr Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu’ya yaptığı hareket gündem oldu. Yıldız golcü bu hareketiyle Beşiktaş için ‘Afrika Milli Takımı’ diyen Lucescu’ya tepki gösterdi.

ABOUBAKAR ATTI BEŞİKTAŞ KAZANDI

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Vincent Aboubakar, takımının Dinamo Kiev ile oynadığı rövanş maçında yine devleşti. Kamerunlu yıldız golcünün performansı bir kez daha alkış alırken Aboubakar’dan gelen gol ile Beşiktaş rakibini mağlup etti. Beşiktaş’ın maçtaki tek golü dakika 52’de Aboubakar’dan geldi. Yıldız futbolcunun attığı golden sonra yaptığı sevinç ise çok konuşuldu.

LUCESCU’YA TEPKİ

Takımına galibiyeti getiren golü atan Aboubakar, Dinamo Kiev yedek kulübesinin önünde sevindi. Deneyimli futbolcunun b hareketinin bir sebebi vardı. Beşiktaş’ın deplasmanda rakibi ile oynadığı ilk maçın ardından Dinamo Kiev Teknik Direktörü Lucescu, ‘Beşiktaş’a karşı değil, Afrika Milli Takımı’na karşı oynadık’ şeklinde bir açıklama yapmıştı. Bu açıklamasıyla tepkileri üzerine çeken deneyimli çalıştırıcıya Aboubakar’dan da tepki geldi. Beşiktaşlı yıldız, attığı golden sonraki sevinciyle tepkisini göstermiş oldu. Bu sevincin ardından Kamerunlu futbolcuya sarı kart çıktı.

aboubakar-lucescu-ya-oyle-bir-hareket-yapti-ki-macin-en-cok-konusulan-olayi-oldu.jpg

ABOUBAKAR: GENÇLERE ÖRNEK OLMALIYIZ

Maçın ardından röportajda yıldız golcüye attığı gol sonrasında yaptığı sevinci sorulması üzerine Aboubakar’dan şu yanıt geldi:
‘Maç bitti. Bunları konuşmanın anlamı yok ama rakip teknik adamın geçen maç sonrası bazı açıklamaları olmuştu. Benim yaptığımda bir problem yok. Gençlere örnek olmalıyız.’