Adana Demirspor Beşiktaş maçı neden ertelendi? Ertelenen maçlar listesi

Spor Toto Süper Lig’in yeni sezonu başladı. Lig, heyecanlı ve iddialı başlarken bir yandan da temsilcilerimizin Avrupa mücadeleleri yakından takip ediliyor. Avrupa mücadeleleri ile birlikte temsilcilerimizin lig maçları ertelendi.

Adana Demirspor Beşiktaş maçı neden ertelendi? Ertelenen maçlar listesi

Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarında ülkemizi temsil eden takımların Süper Lig karşılaşmalarını erteleme kararı aldı. Bu karar ile Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor’un Süper Lig maçları ileri bir tarihe ertelendi. Peki, Adana Demirspor-Beşiktaş maçı ertelendi mi? Maçlar ne zamana ertelendi? Hangi maçlar ertelendi? TFF’nin ertelediği lig maçları hangileri? İşte ertelenen maçlar listesi ve tüm merak edilenler…

4 TAKIMIN SÜPER LİG MAÇLARI ERTELENDİ

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ederken Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor da UEFA Konferans Ligi’nde başarılı bir mücadele veriyor. Ülkemizi temsil eden 4 takım ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’ndan da önemli bir karar geldi. TFF, Avrupa’da temsilcimiz olan 4 takımın Süper Lig maçlarını erteledi.

adana-demirspor-besiktas-maci-neden-ertelendi-ertelenen-maclar-listesi.jpg

ADANA DEMİRSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI ERTELENDİ

Spor Toto Süper Lig’in yeni haftasında maç takvimi futbolseverle tarafından araştırılmaya devam edilirken Avrupa’da mücadele eden 4 takımın maç takvimi de gündemde. TFF’nin kararıyla maçları ertelenen takımların yeni maç takvimleri ve tüm detaylar araştırılıyor. Bu kapsamda Cumartesi günü oynanacak olan İstanbulspor-Galatasaray karşılaşması, Pazar günü ekrana gelmesi beklenen Fenerbahçe-Başakşehir maçı ve Pazartesi günü oynanacak olan Adana Demirspor-Beşiktaş maçı ileri bir tarihe ertelendi. Ertelenen maçların hangi tarihte oynanacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. TFF’nin maçları ertelenen 4 takımın yeni maç takvimini ilerleyen günlerde duyurması bekleniyor. Bu durumda Pazartesi günü oynanacak olan ve ertelenen Adana Demirpsor-Beşiktaş maçının yeni tarihi henüz belli olmadı.