Adana Demirspor Beşiktaş maçı neden yok? Adana Demirspor Beşiktaş maçı ne zaman?

Trendyol Süper Lig’de yeni sezon heyecanı devam ediyor. Süper Lig’de takımların mücadelesi yeni sezonda da iddialı bir şekilde başlarken her hafta maç takvimi takip ediliyor. Bu hafta yine takımların maç takvimleri futbolseverlerin yakın takibinde.

Adana Demirspor Beşiktaş maçı neden yok? Adana Demirspor Beşiktaş maçı ne zaman?

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Cuma-Cumartesi- Pazar ve Pazartesi günkü maçlar mercek altında. Futbolseverler desteledikleri takımların maç takvimini takip ediyor. 28 Ağustos 2023 Pazartesi günü oynanacak olan Adana Demirspor-Beşiktaş maçı gündemde. Peki, Adana Demirspor-Beşiktaş maçı neden yok 28 Ağustos 2023? Adana Demirspor-Beşiktaş maçı ertelendi mi, neden ertelendi? Adana Demirspor-Beşiktaş maçı ne zaman? Adana Demirspor-Beşiktaş maçı hangi güne ertelendi? İşte tüm merak edilenler…

ADANA DEMİRSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI ERTELENDİ

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Avrupa’da ülkemizi temsil eden takımların maçları için önemli bir karar geldi. Bilindiği gibi geçtiğimiz yılın Süper Lig şampiyonu Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil ediyor ve başarılı bir mücadele ortaya koyuyor. Fenerbahçe, Adana Demirspor ve Beşiktaş takımları da UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ediyor. Avrupa’da aldıkları sonuçlarla göğsümüzü kabartan 4 takımla ilgili TFF’den önemli bir karar geldi. TFF, temsilcilerimizin Süper Lig 3. hafta maçlarını erteledi. Bu karar ile 28 Ağustos 2023 Pazartesi günü oynanacak olan Adana Demirspor-Beşiktaş maçı da ertelendi.

adana-demirspor-besiktas-maci-neden-yok-adana-demirspor-besiktas-maci-ne-zaman.jpg

ADANA DEMİRSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

TFF’nin bu kararının ardından 4 Süper Lig takımının bu haftaki tüm maçları ertelendi. Futbolseverler ise ertelenen maçların yeni tarihlerini araştırmaya başladı. Bugün deplasmanda Adana Demirspor’un konuğu olması beklenen Beşiktaş’ın maçı ile ilgili araştırmalar sürüyor. Hem Adana Demirspor, hem de Beşiktaş taraftarları ertelenen Adana Demirspor-Beşiktaş maçının yeni tarihini araştırıyor. Henüz ertelenen maçların yeni tarihleri ile ilgili resmi bir duyuru yapılmadı. TFF’nin ilerleyen günlerde ertelenen maçların tarihleri ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.