Adana Demirspor Genk ilk 11’ler belli oldu! Adana Demirspor Genk maç kadrosu

Bu akşam kendi sahasında rakibi Genk’i konuk edecek olan Adana Demirspor’un merakla beklenen ilk 11’leri belli oldu. Temsilcimiz Adana Demirspor bu akşam kritik bir rövanş maçına çıkıyor. Saat 21.00’de başlayacak olan maça sadece dakikalar kaldı.

Adana Demirspor Genk ilk 11’ler belli oldu! Adana Demirspor Genk maç kadrosu

UEFA Konferans Ligi’nde ülkemizi temsil eden takımlar arasında yer alan Süper Lig ekibi Adana Demirspor’un rövanş maçı az sonra başlayacak. Kritik bir rövanş maçına çıkmaya hazırlanan Mavi Şimşekler, rakibi Genk’i misafir edecek. Play-off turunun ilk maçında deplasmanda rakibine 2-1 mağlup olan temsilcimiz bu akşam rövanş maçını almak istiyor. İşte Adana Demirspor ve rakibi Genk’in ilk 11’leri…

ADANA DEMİRSPOR İLK 11’LER

- Ertaç

- Svensson

- Gravillon

- Semih

- Rodrigues

- Stambouli

- Emre

- Yusuf Sarı

- Belhanda

- Yusuf Erdoğan

- Ndiaaye

GENK İLK 11’LER

- Vandevoordt

- Munoz

- McKenzie

- Sadick

- Kayembe

- El Khannous

- Hrosovsky

- Galarza

- Fadera

- Oyen

- Sor

adana-demirspor-genk-ilk-11-ler-belli-oldu-adana-demirspor-genk-mac-kadrosu.jpg

2 FARKLI GALİBİYET GEREKİYOR

Adana Demirspor, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında 2-1 skorla mağlup olan temsicimiz Adana Demirspor, bu akşam evinde oynayacağı rövanş maçını kazanmak istiyor. Adana Demirspor’un turu geçmesi için sahadan en fazla 2 farklı galibiyetle ayrılması gerekmektedir. Nefeslerin tutulduğu Adana Demirspor-Genk maçı bu akşam saat 21.00’de başlayacak. Yeni Adana Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu’ndan hakem Jose Luis yönetecek. Futbolseverlerin merakla takip edeceği karşılaşma TV 8,5 ekranlarından naklen yayınlanacak.