Adan Demirspor Genk maç sonucu! Adana Demirspor Genk maçı skor durumu SON DAKİKA

Temsilcimiz Adana Demirspor, sahasında rakibi Genk’i ağırladı. İlk maçta aradığı sonucu bulamayan ve deplasmandan mağlup ayrılan Adna Demirspor, kritik bir rövanş maçına çıktı. Nefes kesen mücadelede yüzler güldü.

Adan Demirspor Genk maç sonucu! Adana Demirspor Genk maçı skor durumu SON DAKİKA

Adana Demirspor-Genk maçı Adana’da oynandı. UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçında rakibi Genk’i ağırlayan Mavi Şimşekler, bu maçı almak için her şeylerini ortaya koydu. Temsilcimizin büyük mücadelesi yeşil sahaya yansırken maç skoru ve son dakika maç sonucu da futbolseverler tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Adana Demirspor kazandı mı? Adana Demirspor-Genk maçı skoru 31 Ağustos 2023. Adana Demirspor-Genk maç sonucu. Adana Demirspor-Genk maçı kaç kaç bitti? Adana Demirspor Konferans Ligi’nde gruplara kaldı mı? Adana Demirspor turu geçti mi? İşte son durum…

90 DAKİKA SONA ERDİ

Adana’da oynanan Adana Demirspor-Genk maçında 90 dakika sona erdi. 90 dakikanın sonunda ise Adana Demirspor, Ndiaye’nin golü ile 1-0’lık skorla maçı uzatmalara taşıdı. Temsilcimiz deplasmanda oynadığı ilk maçta 2-1’lik skorla mağlup olmuştu. Bu akşam oynanan maçın sonunda toplam skor 2-2 oldu. Şimdi gözler uzatma dakikalarında.

İLK UZATMA DAKİKASI 1-0 SONA ERDİ

Adana Demirspor-Genk maçında temsilcimizin mücadelesi sürüyor. Maçta ilk uzatma dakikası 1-0 sona erdi. Maç penaltılara gitti. Penaltılar oynanıyor. Nefesler tutuldu, heyecan dorukta. Gruplara kalan takım penaltıların ardından belli olacak.

adana-demirspor-genk-mac-sonucu-adana-demirspor-genk-maci-skor-durumu-son-dakika.jpeg

ADANA DEMİRSPOR AVRUPA'YA VEDA ETTİ

2-1'lik ilk maçın rövanşında Genk'i 1-0 mağlup eden temsilcimiz Adana Demirspor, penaltılara giden maçta 5-4'lük skorla maalesef mağlup taraf oldu ve Avrupa'ya veda etti.