Ahmet Nur Çebi basın toplantısında istifa açıklaması yaptı

Süper Lig’de yeni sezon heyecanı başlarken takımların galibiyet, mağlubiyet, transfer ve Avrupa mücadeleleri de futbolseverlerin yakın merceğinde. Süper Lig devi Beşiktaş’ın da Avrupa mücadelesi sürerken başkan Çebi’den önemli açıklamalar geldi.

Ahmet Nur Çebi basın toplantısında istifa açıklaması yaptı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Tribünlerden kendisine gelen istifa çağrılarına yanıt veren ve bu konuda çok net konuşan Çebi, istifa etmeyeceğini söyledi. Son günlerde spor manşetlerinde kendisiyle ilgili çıkan istifa iddialarına da yanıt veren Çebi, taraftarlarla sorunu olmadığını da söyledi. İşte Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin basın toplantısında yaptığı açıklamalardan öne çıkan başlıklar…

ÇEBİ’DEN GÜNDEM OLAN BASIN TOPLANTISI

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair önemli açıklamalara yer verdi. Görevinin başında olduğunu söyleyen ve son günlerde kendisi hakkında çıkan istifa iddialarına yanıt veren Çebi, ‘Sonuna kadar buradayım’ dedi. Tribünlerin istifaya çağırdığı başkan Çebi, ‘Beşiktaş kongresi işin bitti demeden gitmem’ dedi. Ayrıca taraftarla sorunu olmadığını da dile getirdi.

TARAFTARLARDAN BİR RİCASI VAR

Düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamaları spor manşetlerinin ilk sıralarına yerleşen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, hakkında çıkan istifa iddialarına da çok net bir yanıt verdi ve ‘Sonuna kadar buradayım. Beşiktaş kongresi işin bitti demeden gitmem. Taraftarlarla sorunum yok.’ dedi. Taraftarlara da bir ricada bulunan Çebi, ‘Birileri, tribünde bazılarını bağırtıyor. Canı gönülden bağırana lafım yok. Ama maç sonu bağırın. Takımı etkilemeyin. Taraftarlardan bunu rica ediyorum. Onların mutlu olması için her şeyi yaptım ve yapacağım.’ dedi.

ahmet-nur-cebi-basin-toplantisinda-istifa-aciklamasi-yapti-001.jpeg

‘İŞİMİN BAŞINDAYIM’

En zor dönemde takımın başına geldiğini söyleyen Ahmet Nur Çebi, ‘İşimin başındayım. Çalışanlarım tarafından hırpalandım. 4 kez Covid geçirdim. Sağlık sorunlarım var. Ailemle son 1 ayda 10 kez görüşmedim. Kendi mesleklerini bile icra etmekten aciz kişiler bize karşı yorum yapıyorlar. Saygısız ifadeler… Benim buradan gitmemle alakalı algı için oradan takipçi çıkarmaya çalışıyorlar. Ahmet Bey büyük başkan deseler, onlar da öyle konuşacak.’ ifadelerini kullandı.