Ahmet Nur Çebi Onana açıklaması! Gündemdeki iddialara böyle yanıt verdi

Spor manşetlerinde sıklıkla yer almaya başlayan Onana iddialarının ardından sessizliğini bozan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yanlış Onana’yı transfer ettiklerine dair iddiaların asılsız olduğunu söyledi.

Ahmet Nur Çebi Onana açıklaması! Gündemdeki iddialara böyle yanıt verdi

Beşiktaş’ın Amadou Onana yerine yanlışlıkla Jean Onaan’yı transfer etiğine dair iddialar spor gündeminde sık sık yer bulmaya başlamıştı. Gündemde konuşulan bu iddialar karşısında sessizliğini bozan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş’ın yanlış Onana’yı transfer ettiğine dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Çebi, siyah beyazlıların yanlış Onana’yı transfer ettiğine dair iddiaları kesin bir dille yalanladı. İşte Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin sponsorluk için düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamalardan öne çıkan başlıklar…

YANLIŞ ONANA TRASFER EDİLDİ İDDİALARINA YANIT VERDİ

Sponsorluk için düzenlenen imza töreninde önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş’ın yanlış Onana’yı transfer ettiğine dair iddialara yanıt verdi. Son günlerde spor manşetlerinde sıklıkla yer bulan bu iddia ile ilgili konuşan Çebi, yanlış Onana’yı aldıklarına dair iddiayı kesin bir dille yalanladı.

ahmet-nur-cebi-onana-aciklamasi-gundemdeki-iddialara-boyle-yanit-verdi.jpeg

‘KİNAYE OLARAK YAPTI’

Konuyla ilgili detaylı bir açıklamada bulunan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı ekibin Amadou Onana yerine yanlışlıkla Jean Onana’yı transfer ettiğine dair iddialara verdiği yanıtta, ‘Beşiktaş için yanlış Onana’yı aldılar diyen kişi Beşiktaş’a başkan adayı oldu. Bunu kinaye olarak yaptı. Eğer böyle yapmadıysa aklından zoru vardır. Yoktu ortalıkta bu beyefendi. Onunla da savaşmaya devam ederiz.’ ifadelerine yer verdi.

ahmet-nur-cebi-onana-aciklamasi-gundemdeki-iddialara-boyle-yanit-verdi.jpg

6 MAÇTA FORMA GİYDİ

Beşiktaş’ta forma giyen Jean Onana, bu siyah beyazlı formayla 6 resmi maça çıktı ve 109 dakika forma şansı buldu. Süper Lig’de sadece 2 dakika oynayan Jean Onana, Avrupa Konferans Ligi’nde ise 107 dakika sahada kaldı.