Alpaslan Öztürk Pendikspor’da! İmzalar atıldı

Milli futbolcu Alpaslan Öztürk’ün yeni durağı Pendikspor oldu. Galatasaray’da Okan Buruk tarafından kadroda düşünülmeyen Öztürk’ün yeni adresinin Süper Lig’in yeni ekibi Pendikspor olduğu öğrenildi. Taraflar arasında imzalar atıldı.

Alpaslan Öztürk Pendikspor’da! İmzalar atıldı

Galatasaray Tekink Direkötrü Okan Buruk’un kadroda düşünmediği Milli futbolcu Alpaslan Öztürk, geçtiğimiz günlerde Galatasaray’dan ayrılmıştı. Öztürk’ün yeni adresi Pendikspor oldu. Pendikspor, Trendyol Süper Lig’e yükselmiş ve bu sezon Süper Lig’in yeni ekiplerinden biri olarak yeşil sahada mücadele vermeye başlamıştı.

GALATASARAY’LA YOLLARINI AYIRDI

Trendyol Süper Lig’de yeni sezon heyecanı devam ediyor. Yeni sezonun ilk haftasından bu yana yeşil sahalarda iddialı bir mücadele var. Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray’da uzun süreli yer alamayan Alpaslan Öztürk, sarı kırmızılı ekiple yollarını ayırdı. Galatasaray Teknik Direkörü Okan Buruk’un kadroda düşünmediği Milli yıldız Alpaslan Öztürk, Süper Lig’in yeni ekini Pendikspor’la anlaştı.

alpaslan-ozturk-pendikspor-da-imzalar-atildi.jpg

İMZALAR ATILDI

30 yaşındaki savunma oyuncusu Alpaslan Öztürk, geçtiğimiz sezon 1. Lig ekibi Eyüpspor’da kiralık olarak oynamıştı. Sarı kırmızılılarla 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Öztürk, Pendikspor’a imzayı attı. Süper Lig ekibinden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: ‘Alpaslan Öztürk Pendiksporumuz’da! Pendikspor’umuz, tecrübeli savunma oyuncusu Alpaslan Öztürk’ü renklerine bağladı. Ailemize hoş geldin Alpaslan Öztürk!’

GALATASARAY’IN AVRUPA MACERASI DEVAM EDİYOR

Trendyol Süper Lig’de yeni sezon mücadeleleri hızlı ve iddialı başlarken bir yandan da 4 temsilcimizin Avrupa mücadeleleri devam ediyor. Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ın da UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesi sürüyor. Sarı kırmızılı ekip bu akşam Molde ile rövanş maçı oynuyor. Saat 22.00’de başlayacak olan rövanş mücadelesi temsilcimizin Galatasaray’ın ev sahipliğinde oynanacak. Nefeslerin tutulduğu karşılaşma EXXEN’de canlı yayınlanacak.