Altay Bayındır Manchester United’a transfer oldu! Taraftarı ağlatan veda

Fenerbahçe’de forma giyen başarılı kaleci Altay Bayındır, sarı lacivertli ekibe veda etti. Başarıları ve kritik kurtarışlarıyla taraftarın gönlüne taht kuran yıldız kalecinin yeni adresi Manchester United oldu.

Altay Bayındır Manchester United’a transfer oldu! Taraftarı ağlatan veda

Milli kaleci Altay Bayındır, Fenerbahçe’den ayrıldı. Uzun bir süredir ayrılacağı konuşulan ve transfer gündemiyle spor manşetlerinde yer alan Bayındır, Manchester United’a transfer oldu. Fenerbahçe’nin kaleci Altay Bayındır’a vedası ise sarı lacivertli taraftarı duygulandırdı. Bayındır için veda mesajı yayınlayan Fenerbahçe, ‘Ayrılıklar da sevdaya dahil. Yolun açık olsun Altay Bayındır’ ifadelerine yer verdi.

4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Fenerbahçe’de Altay Bayındır dönemi sona erdi. Başarılı file bekçisinin transferi gerçekleşti. Manchester United’a transfer olan Altay Bayındır’ın ayrılığı sarı lacivertli taraftarları ağlattı. Manchester United, 25 yaşındaki kaleci ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Manchester United’a imza atan Altay Bayındır ise ilk açıklamasında, ‘Manchester United’a katılmak ve bu inanılmaz kulübü temsil eden ilk Türk oyuncu olmak büyük bir onur’ sözleriyle duygularını ifade etti.

altay-bayindir-manchester-united-a-transfer-oldu-taraftaari-aglatan-veda.jpg

FENERBAHÇE TRANSFERİ BÖYLE DUYURDU

Fenerbahçe ise kaleci Altay Bayındır transferinin maliyetini yaptığı açıklama ile duyurdu. Milli kaleci, 5 milyon Euro bonservis ile Manchester United’a transfer oldu. Fenerbahçe’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, ‘Kulübümüz, Milli kalecimiz Altay Bayındır’ın transferi konusunda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United FC ile 5 milyon Euro bonservis, sonraki satıştan yüzde 20 pay, satış bedelinin 10 milyon Euro’yu geçmesi halinde ayrıca 1 milyon Euro pay olacak şekilde anlaşma sağlamıştır.’ denildi.

altay-bayindir-manchester-united-a-transfer-oldu-taraftaari-aglatan-veda-001.jpg

FENERBAHÇE’DEN DUYGUANDIRAN VEDA MESAJI

Fenerbahçe'den Altay Bayındır için taraftarı duygulandıran bir veda mesajı yayınlandı. Milli kaleciye veda eden Sarı Lacivertli Kulüp mesajında şu ifadelere yer verdi:

’Yolun açık olsun Fenerbahçe'nin evladı Altay Bayındır. 21 yaşında merhaba dediğin Çubuklu ile bugün bir hikayeyi geride bırakıyorsun. Zor günler yaşadın belki çok üzüldün çok üzüldük ama Sarı Lacivert’e inanmaktan bu formaya bağlılıktan hiç vazgeçmedin! Şimdi senin için yeni bir meydan okuma başlıyor! Unutma ki Kulübün ve taraftarın hep seninle! Fenerbahçe hep senin evin! Kalplerimiz hep yanında! Başarıların gururumuz, mutluluğun mutluluğumuz olacak! Yolun açık, şansın bol olsun!'