Ankaragücü Fenerbahçe maçı nerede oynanacak tartışmalarına son noktayı TFF koydu

Trendyol Süper Lig’de heyecan dorukta. Yeni sezonun lig maçları hız kesmeden devam ederken yeni haftada da hangi maçlar var, karşılaşmalar hangi tarihlerde ve saat kaçta araştırmaları sürüyor. TFF’nin yeni kararı da spor manşetlerinde.

Ankaragücü Fenerbahçe maçı nerede oynanacak tartışmalarına son noktayı TFF koydu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’in 4. Haftası öncesinde merakla beklenen Ankaragücü-Fenerbahçe karşılaşması ile ilgili kararını verdi. Eryaman Stadı’nın zemin durumu sebebiyle tartışmaların devam ettiği Ankaragücü-Fenerbahçe karşılaşması ile ilgili son noktayı TFF koydu. Stadın zemin durumu incelendi ve karşılaşma için karar verildi. İşte TFF’nin Ankaragücü-Fenerbahçe karşılaşması için verdiği karar…

ANKARAGÜCÜ-FENERBAHÇE MAÇI İÇİN KARAR VERİLDİ

Fenerbahçe, deplasmanda Ankaragücü’nün konuğu olacak. Trendyol Süper Lig’in 4. Haftasında oynanacak maç için nefesler tutuldu. Karşılaşma öncesinde zemin tartışmaları devam ederken maçın hangi stadyumda oynanacağı ve son durumun ne olduğu araştırılıyor. Ankaragücü-Fenerbahçe maçı için gözlerin çevrildiği TFF’den karar geldi. Zemin durumunu inceleyen TFF, saha zemini ile ilgili kararını verdi.

ankaragucu-fenerbahce-maci-nerede-oynanacak-tartismalarina-son-noktayi-tff-koydu.jpg

KARŞILAŞMA ERYAMAN’DA OYNANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, Süper Lig’in 4. Haftasında MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe arasında oynanacak maç için zemin incelemesinde bulundu. Günlerdir tartışması süren zeminle ilgili devreye giren TFF yetkilileri, Eryaman Stadı’nın zemin durumunu inceledi. Yapılan incelemeler sonucunda saha zeminin maç oynamaya elverişli olduğu belirlendi. Stadyum için zemin elverişlidir raporu alındı ve Ankaragücü-Fenerbahçe maçının Eryaman Stadı’ndan oynanmasına bir kez daha onay verildi.

ankaragucu-fenerbahce-maci-nerede-oynanacak-tartismalarina-son-noktayi-tff-koydu-001.jpg

ÖNCEKİ MAÇ OLİMPİYAT STADI’NDA OYNANDI

Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü, ligin 2. Haftasındaki Adana Demirspor karşılaşmasını stat zemininin elverişsiz olması nedeniyle İstanbul’da bulunan Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynamıştı.

ANKARAGÜCÜ-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol Süper Lig’in 4. Haftası başlıyor. Ligin yeni haftasında oynanacak karşılaşmalar ve maç takvimi merakla araştırılırken Fenerbahçe’nin deplasmanda konuk olacağı Ankaragücü maçı ile ilgili araştırmalar da devam ediyor. MKE Ankaragücü-Fenerbahçe maçı 3 Eylül 2023 Pazar saat 21.45’te oynanacak.