Ankaragücü Fenerbahçe muhtemel 11’ler! Ankaragücü Fenerbahçe maç kadrosu

Avrupa temsilcilerimizden Fenerbahçe, bu akşam deplasmanda Ankaragücü’nün konuğu olacak. Konferans Ligi’ndeki başarısıyla alkış toplayan sarı lacivertli ekip, bu sezon Süper Lig’de de şampiyonluğu hedefliyor.

Ankaragücü Fenerbahçe muhtemel 11’ler! Ankaragücü Fenerbahçe maç kadrosu

Trendyol Süper Lig’in 4. Haftasında Ankaragücü ile Fenerbahçe karşılaşması ekranda olacak. Bu akşam oynanacak maçla ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Ev sahibi ekip ile konuk ekibin maç kadrosu da en çok araştırılan konular arasında. Her iki takımın teknik direktöründen nasıl bir kadro gelecek, ilk 11’ler nasıl olacak merak edilirken takımların maç kadrosu ve muhtemel 11’leri de merakla araştırılıyor. İşte Ankaragücü-Fenerbahçe maçının muhtemel 11’leri ve merak edilen tüm detaylar…

ANKARAGÜCÜ-FENERBAHÇE MAÇ SAATİ

Süper Lig devi Fenerbahçe, bu akşam deplasmanda Ankaragücü’ne konuk oluyor. Nefeslerin tutulduğu maç büyük bir merakla bekleniyor. Karşılaşma ile ilgili şimdiden skor tahminleri gelmeye başlarken her iki takım taraftarında heyecan dorukta. Saat 21.45’te başlayacak karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Mücadelenin VAR hakemi ise Alper Ulusoy olacak. AVAR’da Suat Arslanboğa ile Mustafa Emre Eyisoy yer alacak.

SARI LACİVERTLİ EKİPTE EKSİKLER

Fenerbahçe’nin çok ses getiren yeni transferi Dominik Livakovic’in kadroda yer alıyor. Sarı lacivertli ekipte Samet Akaydın, Luan Peres, Omar Fayed, Nazım Sangare, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc, Emre Mor ve Ryan Kent’in Ankara kafilesinde yer almadığı görüldü.

ankaragucu-fenerbahce-muhtemel-11-ler-ankaragucu-fenerbahce-mac-kadrosu.jpg

MAÇ KADROSU MUHTEMEL 11’LER

MKE Ankaragücü Muhtemel 11’ler

- Gikiewicz

- Hayrullah

- Radakovic

- Mert

- Mujakic

- Tolga

- Djokanovic

- Efkan

- Morutan

- G. Rodrigues

- Ali Sowe

Fenerbahçe Muhtemel 11’ler

- İrfan Can Eğribayat

- Osayi

- Becao

- Djiku

- Oosterwolde

- İsmail

- Fred

- Szymanski

- İrfan Can Kahveci

- Tadic

- Dzeko