Arda Güler geri dönüyor! Genç yetenek sürpriz yaptı

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan genç yıldız Arda Güler, talihsiz bir sakatlık yaşamış ve sahalardan uzak kalmıştı. Transfer süreci ve sonrası ile ilgili tüm gelişmeler büyük bir gururla takip edilirken genç yıldızdan sevindiren haber geldi.

Arda Güler geri dönüyor! Genç yetenek sürpriz yaptı

Yaşadığı sakatlık sebebiyle yaklaşık 1.5 ay boyunca sahalardan uzak kalması beklenen Arda Güler’in sürpriz bir gelişmeyle beklenenden daha hızlı bir iyileşme süreci geçirdiği ve tahmin edilen süreden daha erken bir sürede takımla çalışmalara başlayacak duruma geldiği belirtildi. Dünya spor basınının yakından takip ettiği Milli futbolcumuz Arda Güler’le ilgili sevindiren gelişmeyi kulüp doktorları açıkladı.

AMELİYAT OLDU

Real Madrid’e transfer olan ve genç yaşında büyük bir başarıya imza atan Arda Güler, talihsiz bir sakatlık yaşamış ve sakatlığın ardından ameliyat olmuştu. Sağlık durumu merak edilen ve yakından takip edilen genç yıldızın son durumuyla ilgili gelişmeler kulüp doktorları tarafından açıklandı. Real Madris forması giyen Arda Güler’in yaşadığı sakatlık sebebiyle yaklaşık 1.5 ay kadar sahalardan uzak kalması bekleniyordu. Ancak yetenekli oyuncu, hızlı bir iyileşme süreci geçirdi.

SAHALARA GERİ DÖNÜYOR

İspanyol basınında yer alan Arda Güler haberlerine göre, yaklaşık 1.5 ay kadar sahalardan uzak kalacağı tahmin edilen Güler’in geçirdiği hızlı iyileşme süreci ile tahmin edilen süreden daha erken tarihte takımla çalışmalara başlayacak duruma geldiği belirtildi.

arda-guler-geri-donuyor-genc-yetenek-surpriz-yapti.jpg

ARDA GÜLER’DEN SEVİNDİREN HABER

Yaşadığı sakatlık sebebiyle sahalardan uzak kalan Güler’in hızlı bir iyileşme süreci yaşadığı belirtilen haberde, genç futbolcunun bu kadar çabuk iyileşmesinin beklenmedik bir gelişme olduğu ve teknik direktör Ancelotti’nin bu sürpriz gelişmeden dolayı mutlu olduğuna da yer verildi. Yine aynı haberde, kulüp doktorlarının da Arda Güler ile ilgili ‘Çok çabuk iyileşiyor. Boğa gibi.’ dediği de ifade edildi.