Arda Güler geri dönüyor! İşte o maçın tarihi

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan genç yıldız Arda Güler’in yaşadığı talihsiz sakatlık onu yeşil sahalardan uzak bırakmıştı. Yetenekli oyuncunun hızlı bir iyileşme süreci geçirdiği açıklanmış ve geri dönüşünün hızlı olacağı belirtilmişti.

Arda Güler geri dönüyor! İşte o maçın tarihi

Real Madrid’e transferi ile Türkiye’yi gururlandıran genç yetenek Arda Güler, yeni takımında yaşadığı talihsiz bir sakatlık sebebiyle bir süredir yeşil sahalardan uzaktı. Güler’in son sağlık durumu ile ilgili bilgilendirmeler yapılırken genç yıldızın yeşil sahalara geri döneceği tarih gündeme geldi. Yeşil sahalara dönüş için hazırlanan Güler’in 27 Eylül tarihinde oynanacak olan Las Palmas maçının kadrosunda yer alması bekleniyor.

AMELİYAT OLMUŞTU

Fenerbahçe’de forma giyen ve daha sonra Real Madrid’e transfer olan genç yıldız Arda Güler, yeni takımında yaşadığı sakatlık sebebiyle bir süredir sahlardan uzak kaldı. Yaşadığı talihsiz sakatlık sebebiyle maça çıkamayan genç yıldızın hızlı bir iyileşme süreci geçirdiği açıklanmıştı. 14 Ağustos tarihinde ameliyat geçiren Güler’in iyileşme sürecinin sonuna geldiği öğrenildi. Yetenekli futbolcunun bu ay sonunda kadroya dahil edilmesi bekleniyor.

SAHALARA GERİ DÖNÜYOR

İspanyol basını, Arda Güler’in yaşadığı sakatlık ve iyileşme sürecine yer verdi. Sakatlığı sebebiyle ameliyat olan Arda Güler’in sahalara geri döneceği tarih spor gündeminde. Güler, takımı Reeal Madrid’in 27 Eylül tarihinde La Liga’da oynayacağı Las Palmas maçıyla yeşil sahalara geri dönebilir.

arda-guler-geri-donuyor-iste-o-macin-tarihi.jpg

HIZLI BİR İYİLEŞME SÜRECİ YAŞADI

Sakatlığı sebebiyle 14 Ağustos tarihinde ameliyat olan Arda Güler’in en az iki ay yeşil sahalardan uzak kalması bekleniyordu. Hızlı bir iyileşme süreci yaşadığı belirtilen genç futbolcunun geri dönüşü de beklenenden daha erken olabilir.