Arda Güler sakatlandı! Sahalara dönmek için saatleri sayıyordu talihsizlik peşini bırakmadı

Genç yıldız Arda Güler’in Real Madrid’e transferi çok konuşulmuş ve uzun süre spor manşetlerinde yer bulmuştu. Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler’in sahalara geri dönmesi beklenirken üzücü bir haber geldi.

Arda Güler sakatlandı! Sahalara dönmek için saatleri sayıyordu talihsizlik peşini bırakmadı

Real Madrid’e transfer olan genç yıldız Arda Güler’in yaşadığı talihsiz sakatlık tüm futbolseverleri üzmüştü. Menisküs sakatlığının ardından hızlı bir iyileşme süreci yaşayan ve yeşil sahalara geri dönmek için artık saateri saymaya başlayan Güler’in peşini talihsizlikler bırakmadı. Genç yıldızın sahalara dönmeye hazırlanırken talihsizlik yaşadığı öğrenildi. Arda Güler, bir kez daha sakatlandı. Real Madrid, genç futbolcunun sol rektus femoris kasından sakatlandığını duyurdu.

SAKATLIKTAN YENİ DÖNMÜŞTÜ

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan genç yıldız Arda Güler’in talihsizlikler peşini bırakmıyor. Yaşadığı menisküs sakatlığını atlatan ve hızlı bir iyileşme sürecinin ardından yeşil sahalara dönmek için gün sayan Arda Güler’den üzücü bir haber geldi. Tekrar sakatlanan futbolcunun bir süre daha forma giyemeyeceği öğrenildi.

HEYECANLA SAHALARA GERİ DÖNMEYİ BEKLİYORDU

Menisküs sakatlığını atlatan ve Real Madrid formasını giymeye hazırlanan Arda Güler, artık sahalara geri dönmek için heyecanla saatleri sayıyordu. Normal şartlarda 27 Eylül tarihinde oynanacak olan Las Palmas maçında forma şansı bulması beklenen genç yıldız büyük bir talihsizlik yaşadı. Arda Güler’in yeniden sakatlandığı öğrenildi. Üzücü açıklama Real Madrid’den geldi.

arda-guler-sakatlandi-sahalara-donmek-icin-saatleri-sayiyordu-talihsizlik-pesini-birakmadi.jpg

BİR SÜRE DAHA SAHALARDAN UZAK KALACAK

Konuyla ilgili açıklama yapan ve Arda Güler’in son sağlık durumu hakkında bilgilendirmede bulunan Real Madrid, ‘Oyuncumuz Arda Güler’e Real Madrid Sağlık Hizmetleri tarafından yapılan tetkiklerin ardından sol rektus femoris kasından sakatlık teşhisi konuldu.’ ifadelerine yer verdi. Genç yıldızın yaklaşık 3 hafta daha sahalardan uzak kalması bekleniyor.