Arda Güler’den sevindiren haber geldi

Real Madrid'e transfer olduktan sonra talihsiz bir sakatlık geçiren Arda Güler'den sevindiren haber geldi. Güzel haberi Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti duyurdu.

Arda Güler’den sevindiren haber geldi

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Yarın Almanya'nın Union Berlin takımı ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesi açıklamalarda bulunan ünlü teknik direktör Arda Güler’in sağlık durumuna ilişkin de bilgi verdi.

ARDA GÜLER'İN SON SAĞLIK DURUMU NASIL?

Basın toplantısı düzenleyen Real Madrid teknik direktörü, ABD'deki hazırlık kampı sırasında Temmuz ayı sonunda sakatlanan genç futbolcu Arda Güler'in son sağlık durumuna ilişkin de bilgi verdi. Arda Güler'in yaklaşık 2 aylık aradan sonra sahaya çıkacağını belirten teknik direktör, görev verilmesi durumunda Real Madrid'in 27 Eylül tarihinde oynayacağı Las Palmas maçında forma giyebileceğini bildirdi.

Ancelotti basın mensuplarının sorusu üzerine Arda Güler ile ilgili olarak, “Arda iyi durumda. Sakatlığı bitti. Bireysel antrenmanlarını tamamladı. Pazartesi gününden itibaren takımla çalışmalara başlayacak” dedi.