Avrupa maceramız 2 takımla devam edecek! Temsilcilerimizden biri Konferans Ligi’ne veda etti

Ülke olarak heyecan ve gururla takip ettiğimiz Avrupa macerasında UEFA Konferans Ligi mücadelelerinde maalesef 3’te 3 gelmedi. Fenerbahçe ve Beşiktaş turu geçerek gruplara kalmayı başarırken Adana Demirspor ise veda etti.

Avrupa maceramız 2 takımla devam edecek! Temsilcilerimizden biri Konferans Ligi’ne veda etti

Temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor aynı tarihte rövanş maçlarına çıktı. Ülke olarak yakından takip ettiğimiz Avrupa mücadelesinde Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan galibiyet haberleri gelirken diğer temsilcimiz Adana Demirspor ise maalesef play-off turu rövanş maçında Avrupa’ya veda etti. Ortaya koyduğu mücadele ile takdir toplayan Adana Demirspor, penaltılara giden karşılaşmada rakibini geçemedi ve turnuvadan elendi.

BEŞİKTAŞ’TAN KENDİ EVİNDE GALİBİYET

UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Dinamo Kiev’e konuk olan Beşiktaş, karşılaşmayı 3-2 kazanmıştı. Play-off turu rövanş maçında kendi sahasında da sürprize izin vermeyen siyah beyazlı ekip, 1-0’lık skorla turu geçti ve gruplara kaldı.

avrupa-maceramiz-2-takimla-devam-edecek-temsilcilerimizden-biri-konferans-ligi-ne-veda-etti.jpeg

FENERBAHÇE DEPLASMANDA KAZANDI

Süper Lig’in yeni sezonuna çok iddialı başlayan ve Avrupa’da da üst üste galibiyetlerle muhteşem bir performans sergileyen Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında deplasmanda Twente’nin konuğu oldu. İlk maçı 5-1’lik skorla kazanan sarı lacivertli ekip, rövanş maçını da 1-0’lık skorla kazandı ve turu geçerek gruplara kaldı.

avrupa-maceramiz-2-takimla-devam-edecek-temsilcilerimizden-biri-konferans-ligi-ne-veda-etti.jpg

ADANA DEMİRSPOR PENALTILARDA KAYBETTİ

Beşiktaş ve Fenerbahçe’den güzel haberler gelirken bir diğer temsilcimiz Adana Demirspor’dan ise maalesef iyi haberler gelemedi. İlk maçta deplasmanda 2-1 mağlup olduğu Genk’i evinde ağırlayan Adana Demirspor, 1-0’lık skorla maçı uzatmalara taşıdı. Uzatmalarda da 1-0’lık skor korunurken penaltılara giden maçta Genk, 5-4’lük skorla yüzü gülen taraf oldu. Seri penaltı atışlarında mağlup olan Mavi Şimşekler, turnuvaya veda etti.

avrupa-maceramiz-2-takimla-devam-edecek-temsilcilerimizden-biri-konferans-ligi-ne-veda-etti-001.jpg