Batshuayi Fenerbahçe’den ayrılıyor! Bir yıldız gidiyor bir yıldız geliyor

Fenerbahçe’de yeni sezonda sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Trendyol Süper Lig’e iddialı bir başlangıç yapan sarı lacivertlilerde transfer gündemi devam ederken sürpriz bir gelişme daha yaşandı. Takımdan bir yıldız ayrılırken bir başka yıldız dahil oldu.

Batshuayi Fenerbahçe’den ayrılıyor! Bir yıldız gidiyor bir yıldız geliyor

Fenerbahçe’de Michy Batshuayi ayrılığı spor manşetlerinde ilk sıralarda yer aldı. Batshuayi’nin İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest ile anlaşma sağladığı belirtildi. 6.5 milyon Euro karşılığında anlaşma sağlayan yıldız futbolcunun transferinin kısa bir süre içinde resmiyet kazanması beklenirken sarı lacivertli ekipte transfer sürprizi de devam etti. Batshuayi ayrılığı yaşanırken Alfredo Morelos’un kadroya dahil olacağı konuşuluyor.

FENERBAHÇE’DE TARAFTARI ÜZECEK AYRILIK

Fenerbahçe’de yaprak dökümü devam ediyor. Yeni sezona bomba gibi transferlerle başlayan Fenerbahçe’de bir yandan da ayrılık haberleri geliyor. Serdar Dursun, Crespo ve şimdi de yıldız futbolcu Batshuayi ayrılığı yaşanacak. Külübede yedek beklemek istemeyen yıldız oyuncunun takımdan ayrılığı an meselesi. Fenerbahçe’nin Belçikalı futbolcunun transferi için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest ile 6.5 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladığı konuşuluyor. Transferin ise kısa bir süre içinde resmiyet kazanması bekleniyor.

batshuayi-fenerbahce-den-ayriliyor-bir-yildiz-gidiyor-bir-yildiz-geliyor.jpg

BATSHUAYI GİDİYOR MORELOS GELİYOR

Fenerbahçe’de bir yıldız futbolcu veda etmeye hazırlanırken başka bir yıldız futbolcu kadroya dahil oluyor. Fenerbahçe’nin Rangers ile sözleşmesi sona eren Alfredo Morelos’u renklerine bağlamaya hazırlandığı spor manşetlerinde yer alıyor. Kolombiyalı golcü ile anlaşma sağladığı konuşulan Fenerbahçe’nin yıldız oyuncuyu bu akşam İstanbul’a getireceği iddia ediliyor. Morelos, kulüp kariyerinde toplam 352 maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 178 gol ile katkı verdi. Milli takımında 11 maçta forma giyen Morelos, 1 gol ile takımına katkı sağladı. 1996 doğumlu yıldız futbolcu ile ilgili tüm gelişmeler sarı lacivertli taraftarlar tarafından mercek altına alınmaya başlandı.