Beşiktaş Dinamo Kiev ilk 11’leri açıklandı! Beşiktaş Dinamo Kiev maç kadrosu

UEFA Konferans Ligi Play-Off turu rövanş maçlarında temsilcimiz Beşiktaş, bu akşam kendi sahasında rakibi Dinamo Kiev’i ağırlayacak. Heyecanla beklenen karşılaşma için nefesler tutuldu. İstanbul’da oynanacak mücadele için geri sayım başladı.

Beşiktaş Dinamo Kiev ilk 11’leri açıklandı! Beşiktaş Dinamo Kiev maç kadrosu

Beşiktaş’ın sahasında Dinamo Kiev’i ağırlayacağı maç saat 21.00’de başlayacak. Temsilcimiz Beşiktaş ve rakibinin kadrosu araştırılmaya başlandı. Bir yandan temsilcimiz Fenerbahçe’nin rövanş maçı takip edilirken bir yandan da bu akşam rövanş maçına çıkacak olan diğer temsilcilerimiz Beşiktaş ve Adana Demirspor’un ilk 11’leri araştırılıyor. Beşiktaş-Dinamo Kiev maçının ilk 11’leri belli oldu. İşte Beşiktaş-Dinamo Kiev maçının kadrosu ve tüm detaylar…

BEŞİKTAŞ İLK 11’LER

- Mert

- Rosier

- - Necip

- Colley

- Onur

- Amir

- Salih

- Gedson

- Rashica

- - Muleka

- Aboubakar

DINAMO KIEV İLK 11’LER

- Bushchan

- Tymchyk

- Popov

- Syrota

- Dubinchak

- Karavaev

- Sydorchuk

- Shaparenko

- Voloshyn

- Vanat

- Buyalskiy

besiktas-dinamo-kiev-ilk-11-ler-aciklandi-besiktas-dinamo-kiev-mac-kadrosu.jpeg

BEŞİKTAŞ-DİNAMO KİEV MAÇI BİRAZDAN BAŞLIYOR

UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçında rakibi Dinamo Kiev’i ağırlamaya hazırlanan Beşiktaş’ın maç kadrosu açıklandı. Her iki takımın ilk 11’leri belli olurken heyecanla beklenen rövanş maçı saat 21.00’de başlayacak. Karşılaşmada Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Joao Pinheiro düdük çalacak. Nefeslerin tutulduğu karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ AVRUPA’DA KAYBETMİYOR

Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçı Bükreş’te oynandı. Temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda oynadığı ilk maçı 3-2’lik skorla kazandı. Avrupa’da kaybetmeyen siyah beyazlı ekip, bu sezon Avrupa’da çıktığı 5 maçı da galibiyetle tamamladı.