Beşiktaş Dinamo Kiev maçı hangi kanalda? BJK maçı saati ve yayın tarihi

UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçları devam ediyor. Temsilcimiz Beşiktaş’ın bu akşam kendi sahasında rakibi Dinamo Kiev’i ağırlayacağı rövanş maçı için de nefesler tutuldu. Bu akşam tüm temsilcilerimiz rövanş maçına çıkacak.

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı hangi kanalda? BJK maçı saati ve yayın tarihi

Temsilcimiz Beşiktaş, bu akşam rövanş maçında rakibi Dinamo Kiev’i ağırlayacak. Heyecanla beklenen maç öncesinde tüm merak edilenler ve maçla ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Peki, Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı hangi kanalda? Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kata? BJK maçı şifreli mi, şifresiz mi? Beşiktaş-Dinamo Kiev muhtemel 11’ler nasıl? BJK maç kadrosu açıklandı mı? İşte tüm detaylar…

BEŞİKTAŞ-DINAMO KIEV MAÇI BU AKŞAM

Temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor, UEFA Konferans Ligi’nde mücadelesini sürdürüyor. Bu akşam tüm temsilcilerimiz rakipleriyle rövanş maçına çıkıyor. Gözler bu akşam oynanacak karşılaşmalara çevrildi. Beşiktaş, kendi sahasında rakibi Dinamo Kiev’i ağırlayacak. Nefeslerin tutulduğu rövanş maçı için gözler bu akşama çevrildi. Saat 21.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu’ndan hakem Joao Pinheiro yönetecek.

BEŞİKTAŞ-DINAMO KIEV MAÇI HANGİ KANALDA?

Beşiktaş ile Dinamo Kiev arasında oynanacak rövanş maçı öncesinde merak edilen tüm sorular yanıt buluyor. Temsilcimiz Beşiktaş’ın bu akşam kendi evinde ağırlayacağı Dinamo Kiev ile olan rövanş maçı TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

besiktas-dinamo-kiev-maci-hangi-kanalda-bjk-maci-saati-ve-yayin-tarihi.jpg

BEŞİKTAŞ-DINAMO KIEV MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş Muhtemel 11’ler

- Mert

- Rosier

- Necip

- Colley

- Onana

- Rashica

- Salih

- Amir

- Gedson

- Rebic

- Aboubakar

Dinamo Kiev Muhtemel 11’ler

- Bushchan

- Popov

- Tymchyk

- Syrota

- Sydorchuk

- Shaparenko

- Karavaev

- Buyalsky

- Dubinchak

- Vanat

- Voloshyn