Beşiktaş Sivasspor maçı kadrosu: Muhtemel 11’ler

Trendyol Süper Lig’in 4. Hafta maçları devam ederken yeni haftanın kritik mücadeleleri arasında yer alacak olan Beşiktaş-Sivasspor maçı için nefesler tutuldu. Beşiktaş’ın sahasında oynayacağı karşılaşma merakla bekleniyor.

Beşiktaş Sivasspor maçı kadrosu: Muhtemel 11’ler

Bu akşam Süper Lig maçları yine çok heyecanlı geçecek. Beşiktaş, rakibi Sivasspor’u evinde ağırlayacak. Süper Lig’in kritik mücadelelerinden biri olan Beşiktaş-Sivasspor maçı büyük bir heyecan ve merakla bekleniyor. Sivasspor, deplasmanda siyah beyazlı ekip ile karşılaşacak. Heyecanlı maç öncesinde takımların muhtemel 11’leri araştırılıyor. Peki, Beşiktaş-Sivasspor maç kadrosu açıklandı mı? Beşiktaş-Sivasspor ilk 11’ler belli oldu mu 3 Eylül 2023? Beşiktaş-Sivasspor maçı saat kaçta? Beşiktaş-Sivasspor maçı ne zaman başlayacak? Beşiktaş-Sivasspor maçı hangi kanalda? Beşiktaş-Sivasspor maçı şifreli mi, şifresiz mi? İşte tüm detaylar…

BEŞİKTAŞ SİVASSPOR MAÇI BU AKŞAM SAAT 19.15’TE

Süper Lig’in yeni haftasında kendi sahasında rakibi Sivasspor’u ağırlayacak olan Beşiktaş, kendi evinde oynayacağı mücadele için hazırlıklarını tamamladı. Deplasmanda zorlu rakibiyle karşılaşmaya hazırlanan Sivasspor’un maç hazırlıkları da tamamlandı. Şimdi futbolseverlerin gözü kritik karşılaşmaya çevrildi. Beşiktaş-Sivasspor maçı heyecanla bekleniyor. Kritik karşılaşma 3 Eylül 2023 Pazar (bu akşam) saat 19.15’te başlayacak.

BEŞİKTAŞ-SİVASSPOR MAÇI BEIN SPORTS 1’DE YAYINLANACAK

Beşiktaş, yeni sezonun 4. haftasında Sivasspor’la kendi sahasında mücadele edecek. Futbolseverlerin heyecanla beklediği karşılaşmaya sadece sayılı saatler kaldı. Bu akşam ekrana gelecek mücadelede hakem Zorbay Küçük düdük çalacak. Serkan Tokat’ın VAR koltuğunda oturacağı karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

besiktas-sivasspor-maci-kadrosu-muhtemel-11-ler.jpg

MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş Muhtemel 11’ler:

- Mert Günok

- Rosier

- Necip Uysal

- Colley

- Onur Bulut

- Hadziahmetoviç

- Salih Uçan

- Gedson Fernandes

- Rashica

- Muleka

- Aboubakar

Sivasspor Muhtemel 11’ler:

- Ali Şaşal Vural

- Murat Paluli

- Appindangoye

- Caner Osmanpaşa

- Uğur Çiftçi

- Charisis

- Yunus Emre Konak

- Emrah Başsan

- Saiz

- Rodrigues

- N’jie