Beşiktaş Talisca ile anlaştı derken taraftarı yıkan haber geldi

Spor Toto Süper Lig’in yeni sezonu başlarken bir yandan da transfer hareketliliği devam ediyor. Takımların transfer gündemleri bir hayli yoğun. Beşiktaş’ta da iki önemli isimle görüşmeler sürüyordu. Ancak siyah beyazlı taraftarı üzen haber geldi.

Beşiktaş Talisca ile anlaştı derken taraftarı yıkan haber geldi

Beşiktaş, yıldız futbolcular Anderson Talisca ile Sergio Ramos transferleri için görüşmelerine devam ediyordu. Siyah beyazlı taraftarın nefesini tuttuğu iki kritik transferle ilgili gelişmeler beklenildiği gibi olmadı. Transfer sürecinde mutlu sona ulaşamayan Beşiktaş’tan taraftarı yıkan açıklama geldi. Süper Lig devi, iki yıldız futbolcu ile görüşmelerin sonlandırıldığını duyurdu.

TALISCA MÜJDESİ BEKLENİYORDU

Beşiktaş taraftarı yıldız futbolcu Talisca’nın takıma gelişini dört gözle bekliyordu. Ayrıca Ramos transferi için de taraftarda büyük bir heyecan vardı. Bu iki ünlü futbolcunun transfer haberleri ve kulübün görüşme süreci yakından takip edilirken taraftarı üzen bir gelişme yaşandı. Beşiktaş, yaşanan yeni gelişmeyi yaptığı açıklamayla duyurdu.

TALISCA VE RAMOS İLE GÖRÜŞMELER SONLANDIRILDI

Beşiktaş’tan yapılan yeni açıklamada Talisca ve Ramos ile görüşmeler gerçekleştirildiği ancak maddi konulardaki anlaşmazlıklar sebebiyle görüşmelerin sonlandırıldığı bilgisine yer verildi.

besiktas-talisca-ile-anlasti-derken-taraftari-yikan-haber-geldi.jpeg

MADDİ KONUDA ANLAŞMAYA VARILAMADI

Siyah beyazlı taraftarın uzun süredir yakından takip ettiği Talisca ve Ramos görüşmeleri ile ilgili Beşiktaş’tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
‘Yazılı ve görsel basınla sosyal medyada Kulübümüzle ilişkilendirilen profesyonel futbolcular Anderson Talisca ve Sergio Ramos ile ilgili açıklamamızdır:

Her kulübün, her başkanın ve her teknik adamın kadrosunda görmek isteyeceği, kaliteleriyle dünya futbol piyasasında önemli bir yere sahip başarılı futbolcular Anderson Talisca ile Sergio Ramos, Kulübümüzün de transfer gündeminde yer almışlardır. Bu doğrultuda, gerek Anderson Talisca ve kulübüyle gerekse de bonservisi elinde bulunan Sergio Ramos’la temas kurulmuş, Kulübümüzün menfaatleri gözetilerek yürütülen görüşmeler, maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle sona erdirilmiştir. Kamuoyunun ve taraftarımızın bilgilerine saygılarımızla sunarız.’