Beyaz Futbol Ahmet Çakar ayrıldı mı? Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar kavgası sonrası olanlar oldu

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında dün akşam tatsız bir olay yaşandı. Beşiktaş-Pendikspor maçının ardından yayına giren Beyaz Futbol ekibinden iki ismin tartışması büyüyerek kavgaya dönüştü.

Beyaz Futbol Ahmet Çakar ayrıldı mı? Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar kavgası sonrası olanlar oldu

Lig’de yeni sezonun başlamasıyla yeni yayın hayatına başlayan Beyaz Futbol’da yorumcular Sinan Engin, Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı, Abdülkerim Durmaz ve Ertem Şener canlı yayında yerini aldı. Programın dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde tatsız bir olay yaşandı. Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Karşılıklı sert sözlerle atışan ikiliden eski hakem Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı’nın sözleri karşısında çok sinirlenerek stüdyoyu terk etti. Bu olayın ardından Ahmet Çakar’ın Beyaz Futbol’dan ayrıldığına dair iddialar gündeme gelmeye başladı. Peki, Ahmet Çakar Beyaz Futbol’dan ayrıldı mı? Ahmet Çakar bu akşam canlı yayına çıkacak mı? Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar Beyaz Futbol’dan gitti mi? Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar Beyaz Futbol’a devam edecek mi? İşte konuyla ilgili merak edilen tüm detaylar…

YORUMCULAR ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ve uzun yıllardır ekran macerasına devam eden Beyaz Futbol, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Dün akşam ekrana gelen canlı yayında Beşiktaş-Pendikspor karşılaşması değerlendirilirken programın yorumcularından Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında tartışma yaşandı. Çıkan tartışmanın kısa sürede büyümesiyle iki isim canlı yayında kavga etti. Sözlü kavganın büyümesiyle Ahmet Çakar, dakikalar içinde canlı yayını terk etti.

beyaz-futbol-ahmet-cakar-ayrildi-mi-rasim-ozan-kutahyali-ve-ahmet-cakar-kavgasi-sonrasi-olanlar-oldu.jpg

AYRILIK İDDİALARI GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı arasında yaşanan gerginliğin ardından sosyal medyada bazı iddialar dolaşmaya başladı. İddiaya göre, Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı artık Beyaz TV ekranlarına çıkmayacak. Bu iddiaların ardından gözler iki ünlü isme ve programın sunucusu Ertem Şener’e çevrilmişti. Merak edilen açıklama Ertem Şener’den geldi. Ayrılık iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyleyen Ertem Şener, ‘Her programda olan şeyler. Fazla büyütüldü. Ahmet hocayla konuştum. Hiçbir sıkıntı yok. Ahmet hoca, Rasim’in abisidir. Rasim Ozan özür diler. Programın sonunda Rasim, Ahmet hocaya şarkılar söyledi. Hem Ahmet hoca hem Rasim yarın programa geliyor. Ayrıldı haberleri gerçek değil. Bu programda beşimiz beraberiz. Ya hepimiz ya hiçbirimiz.’ açıklamasını yaptı. Bu açıklamayla birlikte Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın Beyaz Futbol programına devam edeceği öğrenildi.