Beyaz Futbol canlı yayınında kavga! Ahmet Çakar stüdyoyu terk etti

Spor Toto Süper Lig ile birlikte yeni sezonu açan Beyaz Futbol’da herkesi şaşkına çeviren bir kavga yaşandı. Beşiktaş-Pendikspor maçını yorumlamak üzere canlı yayına başlayan programda iki isim arasındaki tartışma kavgaya dönüştü.

Beyaz Futbol canlı yayınında kavga! Ahmet Çakar stüdyoyu terk etti

Ekranların sevilen spor programlarından biri olan Beyaz Futbol, sezonu açtı. Ertem Şener’in sunumuyla ekrana gelen spor programının dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde canlı yayına damga vuran bir kavga yaşandı. Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle eski hakem Ahmet Çakar, stüdyoyu terk etti. Sosyal Medyanın gündeminde de geniş yer bulan tartışmayla ilgili çok sayıda yorum yapıldı.

AHMET ÇAKAR ÇOK SİNİRLENDİ

Beyaz Futbol’un yeni sezonu başladı. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan sevilen spor programının dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Beşiktaş-Pendikspor maçının gündemde olduğu akşamda çok konuşulan maçı yorumlamak üzere canlı yayına başlayan Beyaz Futbol programının iki yorumcusu arasında tartışma çıktı. Program yorumcularından Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı’nın sözlerine çok sinirlendi. Tartışmanın giderek daha da büyümesi ile araya giren Ertem Şener, tarafları sakinleştirmeye çalışsa da Ahmet Çakar’ın ilerleyen dakikalarda stüdyoyu terk ettiği görüldü.

beyaz-futbol-canli-yayininda-kavga-ahmet-cakar-studyoyu-terk-etti-001.jpg

beyaz-futbol-canli-yayininda-kavga-ahmet-cakar-studyoyu-terk-etti.jpg

AHMET ÇAKAR İLE RASİM OZAN KÜTAHYALI NEDEN KAVGA ETTİ?

Uzun yıllardır ekranda yer alan sevilen spor programı Beyaz Futbol, yeni sezonda da izleyicisine merhaba dedi. Dün akşamki canlı yayında tansiyonun yükseldiği dakikalar yaşandı. Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında yaşanan gerginlik sunucu Ertem Şener ve diğer program yorumcuları Sinan Engin ve Abdülkerim Durmaz tarafından yatıştırılmaya çalışılsa da ikili arasındaki gerginlik giderek büyüdü. Ahmet Çakar’ın yaptığı yoruma tepki gösteren Rasim Ozan Kütahyalı’nın tepkisi esnasında kullandığı ifadeler Ahmet Çakar’ı kızdırdı. İkilinin bir süre birbirleriyle sözlü olarak atıştığı görüldü. Dakikalar sonra Ertem Şener’in engelleme çabalarına rağmen canlı yayını terk eden Çakar, ‘Ya Rasim gidecek ya ben gideceğim’ sözlerinin ardından stüdyodan ayrıldı.