Bugünkü maçlar! Süper Lig maçları 23 Eylül Cumartesi

Trendyol Süper Lig’de bugün hangi maçlar var, bugün kimin maçı var araştırılıyor. Yeni sezonun 6. Hafta mücadeleleri için nefesler tutuldu. Bugün yine futbolseverleri ekrana kilitleyecek birbirinden heyecanlı karşılaşmalar var.

Bugünkü maçlar! Süper Lig maçları 23 Eylül Cumartesi

Trendyol Süper Lig’in 6. Haftasında futbolseverleri ekrana kilitleyecek birbirinden heyecanlı karşılaşmalar yakından takip ediliyor. Bu haftaki maçlar ve bu akşam ekrana gelecek karşılaşmalar merak edilirken güncel müsabakalarla ilgili araştırmalar sürüyor. Peki, 23 Eylül 2023 Cumartesi kimin maçı var? Bugün hangi maçlar var? Bugün kimin maçı var? Bugünkü maçlar hangi kanalda, saat kaçta? İşte merak edilen tüm detaylar…

BUGÜN OYNANACAK MAÇLAR 23 EYLÜL 2023 CUMARTESİ

Trendyol Süper Lig’de bu hafta nefes kesen maçlar yine futbolseverlerle olacak. 23 Eylül 2023 Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan karşılaşmalar şöyle:

- Saat 17.00: Pendikspor-Fatih Karagümrük

- Saat 17.00: Çaykur Rizespor-Sivasspor

- Saat 20.00: Başakşehir-Galatasaray

- Saat 20.00: Antalyaspor-Samsunspor

BAŞAKŞEHİR GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig’de bu hafta Başakşehir-Galatasaray karşılaşması futbolseverlerle olacak. Bu akşam saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşma için nefesler tutuldu. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Heyecala beklenen karşılaşma beIN Sports 1’de canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Kadir Sağlam yönetecek.

bugunku-maclar-super-lig-maclari-23-eylul-2023.jpg

BAŞAKŞEHİR-GALATASARAY MUHTEMEL 11’LER

Başakşehir:

- Volkan

- Lima

- Cemali

- Duarte

- Karzev

- Aleksic

- Berkay

- Serdar

- Deniz

- Pelkas

- Figueiredo

Galatasaray:

- Muslera

- Boey

- Nelsson

- Abdülkerim

- Kazımcan

- Torreira

- Oliveira

- Kerem Aktürkoğlu

- Tete

- Ziyech

- Icardi