Caner Erkin yeni takımında gol olup yağıyor! Bu sezonun 4. golünü attı

Deneyimli futbolcu Caner Erkin, yeni takımı Eyüpspor’da başarılı işler yapıyor. Yeni takımında adeta gol olup yağan Erkin’in kaydettiği goller çok konuşulurken İstanbul ekibinin son zamanlardaki başarısı da spor manşetlerinde geniş yer buluyor.

Caner Erkin yeni takımında gol olup yağıyor! Bu sezonun 4. golünü attı

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, 1. Lig’in 6. Haftasında adeta ligi domine etti. 6’da 6 yapan ve toplamda 18 puanla liderlik koltuğuna oturan İstanbul ekibinin bu başarısı spor manşetlerinde de geniş yer buldu. Caner Erkin’in takımının Eyüpspor ile olan karşılaşmasında kaydettiği gol ise kısa sürede gündem oldu. Bu sezon 4. golüne ulaşan Erkin’in bu başarısı ise dikkatlerden kaçmadı.

LİG’DE 6’DA 6 YAPTI

Lig’n 6. Haftasında Eyüpspor’dan gündem olan bir başarı geldi. Arda Turan’ın yönetiminde güzel işler başaran Eyüpspor’dan sahasında bir galibiyet geldi ve İstanbul ekibi adeta ligi domine etti. Toplamda 18 puanla liderlik koltuğuna oturan Eyüpspor, sahasında ağırladığı Ümraniyespor’u 2-0 mağlup ederek başarısını perçinledi.

CANER ERKİN GOL OLUP YAĞIYOR

Yeni takımı Eyüpspor’da çok iyi işler başaran deneyimli futbolcu Caner Erkin’den bu maçta da şahane bir gol geldi. Dakika 60’ta Caner Erkin’in kaydettiği golle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, dakika 90+4’te Ahmed Kutucu’nun golü ile skoru 2-0’a taşıdı ve galibiyet aldı. Caner Erkin, bu karşılaşmada da golü bularak bu sezonun 4. Golüne ulaştı.

caner-erkin-yeni-takiminda-gol-olup-yagiyor-bu-sezonun-4-golunu-atti.jpg

LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDULAR

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, başarısına başarı katmaya devam ediyor. 1. Lig’deki 6. maçına çıkan Eyüpspor, aldığı peş peşe galibiyetlerle puanını yükseltmeye devam ediyor. Eyüpspor-Ümraniyespor karşılaşmasında 2-0 galip gelen Eyüpspor, puanını 18’e yükseltti ve liderlik koltuğundaki yerini kimseye kaptırmadı.