Deniz Çoban Galatasaray Trabzonspor maçını yorumladı! Şaşırtan hakem itirafı

Spor Toto Süper Lig’in yeni sezonu start verdi ve heyecanlı mücadeleler başladı. Dün akşam ise futbolseverler Galatasaray-Trabzonspor derbisi izledi. Nefes kesen maçın tartışmalı pozisyonlarını yorumlayan eski hakemden şaşırtan itiraf geldi.

Deniz Çoban Galatasaray Trabzonspor maçını yorumladı! Şaşırtan hakem itirafı

Galatasaray, dün akşam kendi evinde rakibi Trabzonspor’u ağırladı. Heyecan dolu karşılaşmanın galibi 2-0’lık skorla Galatasaray olurken maçın ardından tartışmalar da başladı. Maçtaki tartışmalı pozisyonları yorumlayan eski hakem Deniz Çoban, tepkilerin odağında olan hakem yönetimini de değerlendirdi. Penaltı yorumuyla dikkat çeken ve kısa sürede gündem olan Deniz Çoban, ‘Bu pozisyon penaltı’ dedi. İşte eski hakemin Galatasaray-Trabzonspor karşılaşması ile ilgili yorumları ve tüm detaylar…

3 PUANIN SAHİBİ GALATASARAY OLDU

Dün akşam ekrana gelen Galatasaray-Trabzonspor maçında kazanan sarı kırmızılı ekip oldu. Icardi’den gelen 2 muhteşem gol ile 3 puanın sahibi olan Galatasaray’dan maç sonrasında çok sert açıklamalar geldi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, hakem yönetimini sert bir dille eleştirdi. Maçın ardından tartışmalı pozisyonlar gündemde yer almaya devam ederken Galatasaray ve Trabzonspor taraftarları da maçın hakemi ile ilgili sitemlerini dile getirdi.

deniz-coban-galatasaray-trabzonspor-macini-yorumladi-sasirtan-hakem-itirafi-001.jpg

HAKEM ATİLLA KARAOĞLAN’A TEPKİ

Galatasaray-Trabzonspor derbisini yöneten hakem Atilla Karaoğlan’a maç sonrası tepki üstüne tepki geldi. Hem Galatasaray hem de Trabzonspor taraftarları ve yönetimi hakem kararlarını eleştirirken spor yorumcularından da maçla ilgili değerlendirmeler ve hakem kararları hakkında önemli değerlendirmeler geldi.

deniz-coban-galatasaray-trabzonspor-macini-yorumladi-sasirtan-hakem-itirafi.jpg

ESKİ HAKEM DENİZ ÇOBAN YORUMLADI

Maçın ardından eski hakem Deniz Çoban’dan da hakem kararları ile ilgili önemli yorumlar geldi. Boey’in pozisyonuna değinen Çoban, ‘Penaltı olmalıydı. Sarı çıkmalıydı.’ dedi. Mauro Icardi’nin birinci golünden önce faul var mı, yok mu,gol kararı doğru mu, değil mi değerlendirmesinde de bulunan Deniz Çoban, gol kararının verilmesini doğru bulduğunu söyledi. Oliveira’ya kart gerekir miydi sorusuna da yanıt veren Çoban, ‘Hakem şanslıydı. Skor şansı vardı. Oyuncular iyi niyetliydi. Sarı kart olmalıydı.’ dedi. Maçta Barış Alper Yılmaz ve Okan Buruk’a verilen kartları da yorumlayan Deniz Çoban, ‘Doğru kartlar’ diyerek kart kararlarının doğru olduğunu belirtti.