Deniz Türüç Beşiktaş’a mı Trabzonspor’a mı gidiyor? Başakşehir’de peş peşe ayrılıklar

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir’de peş peşe ayrılıklar yaşanıyor. Teknik direktör Emre Belözoğlu ile yollarını ayıran Başakşehir’de bir ayrılık iddiası daha gündeme geldi. Başakşehir forması giyen Deniz Türüç’ün de vedası gündeme geldi.

Deniz Türüç Beşiktaş’a mı Trabzonspor’a mı gidiyor? Başakşehir’de peş peşe ayrılıklar

Başakşehir, son günlerde takımdaki ayrılık haberleriyle gündemde. Yeni sezonda oynadığı 3 karşılaşmada yüzü gülmeyen turuncu lacivertlilerde teknik direktör ayrılığı gelmişti. Başakşehir’in teknik adamı Emre Belözoğlu ile yollarını ayırmasının ardından gözler yeni gelecek hocaya çevrilirken takımda bir ayrılık iddiası daha ortaya çıktı. Spor manşetlerinde geniş yer bulan bu ayrılık iddiasının deneyimli futbolcu Deniz Türüç ile ilgili olduğu konuşuluyor. 30 yaşındaki futbolcunun Süper Lig devlerinden Beşiktaş ve Trabzonspor’la adı anılıyor.

EMRE BELÖZOĞLU İLE YOLLAR AYRILDI

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, yeni sezonda çıktığı 3 maçta puan yüzü göremedi. Takımdaki kötü gidişatın ardından Belözoğlu ile yollar ayrıldı. Emre Belözoğlu’nun ayrılığının ardından Başakşehir’de bir futbolcunun da ayrılık aşamasında olduğu iddia edildi. İddiaların odağındaki futbolcu Deniz Türüç. Başakşehir’in deneyimli futbolcusu Türüç’ün Trabzonspor’a imzasının an meselesi olduğu öne sürüldü.

deniz-turuc-besiktas-a-ami-tabzonspor-a-mi-gidiyor-basaksehir-de-pes-pese-ayriliklar.jpg

TRABZONSPOR’UN GÜNDEMİNDE

Fanatik’in haberine göre, Süper Lig devi Trabzonspor, Başakşehir’in futbolcusu Deniz Türüç’ü radarına aldı. Türüç’ün de bordo mavili ekibe gitmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Türüç’ün bu süreçte transfer için kulüp yönetiminden izin istediği iddiaları da gündemde.

deniz-turuc-besiktas-a-ami-tabzonspor-a-mi-gidiyor-basaksehir-de-pes-pese-ayriliklar-001.jpg

ADI BEŞİKTAŞ İLE DE ANILIYORDU

Mili futbolcu Deniz Türüç’ün adı bir diğer Süper Lig devi Beşiktaş ile de anılıyordu. Hem Beşiktaş hem de Trabzonspor’a transferi gündeme gelen Türüç’ün bordo mavili ekibe imzasının an meselesi olduğu konuşuluyor. Başakşehir forması ile toplam 144 maça çıkan deneyimli futbolcu çıktığı karşılaşmalarda 28 gol ve 24 asist ile takımına katkıda bulundu.