Dursun Özbek Şampiyonlar Ligi kurasını değerlendirdi! Galatasaray A Grubu’nda

Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ediyor. Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden sarı kırmızılıların grubu ve rakipleri çekilen kura ile belli oldu.

Dursun Özbek Şampiyonlar Ligi kurasını değerlendirdi! Galatasaray A Grubu’nda

UEFA Şampiyonlar Ligi kura sonuçları açıklandı. 31 Ağustos 2023 Perşembe günü çekilen kura ile birlikte temsilcimiz Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde gruptaki rakipleri belli oldu. A Grubu’na düşen Galatasaray’ın eşleşmeleri de belli olurken Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kura sonuçlarını değerlendirdi. Özbek, ‘Hayal ettiğim gruplardan bir tanesi çıktı dedi. İşte detaylar…

GALATASARAY A GRUBU’NDA

Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil eden Galatasaray’ın dün gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda rakipleri belli oldu. Herkesin heyecanla beklediği kura çekimi gerçekleşti. Şampiyonlar Ligi’nde A Grubu’na düşen Galatasaray’ın rakipleri de belli oldu. Zorlu gruba düşen Aslan, Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile eşleşti.

dursun-ozbek-sampiyonlar-ligi-kurasini-degerlendirdi-galatasaray-a-grubunda.jpg

GALATASARAY BAŞKANI ÖZBEK KURAYI DEĞERLENDİRDİ

Kura çekiminin ardından temsilcimizin rakipleri belli olurken Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten de kura değerlendirmesi geldi. A Grubu’na düşen Galatasaray’ın eşleşmelerini değerlendiren Özbek, takımına güvendiğini söyledi ve ‘Ben önümüzdeki maçlarda Galatasaray’ın kendine yakışır şekilde Türkiye’yi temsil edeceğinden ve güzel sonuçları alacağından eminim. Hem Galatasaray hem de Türkiye’ye bu kura hayırlı olsun. Taraftarlarımızı, 50 bin kişiyi Rams Stadyumumuza bekliyorum. Hayal ettiğim gruplardan bir tanesi çıktı.’ ifadelerini kullandı.

dursun-ozbek-sampiyonlar-ligi-kurasini-degerlendirdi-galatasaray-a-grubunda-001.jpg

‘TÜRKİYE’Yİ GURURLA TEMSİL EDİYORUZ’

Açıklamalarına devam eden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek şu ifadelere yer verdi:

‘Burası şampiyonların arenası. Ülkelerin şampiyonları burada. Cumhuriyet’in 100. yılında Türk futbolseverlere Şampiyonlar Ligi’nin o efsane müziğini dinleteceğiz. Güzel maçlar olacağına inanıyoruz. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin üstünden çıkan bir yıldızın da İstanbul’un üzerinden çıkması hasebiyle burada Türkiye’yi gururla temsil ediyoruz. Futbolun tüm güzelliklerini burada gördük.’